Palacsinta serpenyő 20 cm, acél, de Buyer

Kód: DB530320
Márka: de Buyer
10 480 Ft –9 %
Palacsinta serpenyő 20 cm, acél, de Buyer
10 480 Ft –9 % 9 450 Ft
Raktáron (4 db)

A De Buyer palacsintasütőjének átmérője 20 cm, alacsony éle van. A serpenyő kiváló minőségű vas anyagból készül, amely tartós, erős és korróziómentes. Az ergonomikus formájú fogantyú kényelmes és biztonságos fogást nyújt.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A francia De Buyer gyártótól származó palacsintasütő átmérője 20 cm, ergonomikus kialakítású fogantyúval, úgynevezett "francia görbülettel" a biztonságos és kényelmes kezelés érdekében. A serpenyő kiválóan alkalmas palacsinta, császármorzsa, fánk készítésére, de elkészíthet vele omlettet vagy tükörtojást is. A serpenyő ideális kis adagok és ételek elkészítéséhez egy étkező számára. A serpenyőt minden típusú tűzhelyhez használhatja, beleértve a népszerű indukciót is, de enyhe hőmérsékleten. Nagy előnye a tapadásmentes felület, amelynek köszönhetően csak minimális olajra van szüksége az ételek elkészítésekor. 

Ez a kis serpenyő kiváló minőségű vasból készül, amely jól vezeti a hőt, ezért az étel elkészítése gyors és gazdaságos. A serpenyő fekete-kék árnyalattal rendelkezik, amelyet a vas oxidációjának nevezett felületkezelés okoz, amely megvédi az edényt a korróziótól. A DeBuyer MINI serpenyő kiváló hővezető képességű, robusztus és nagyon hosszú élettartamú. A serpenyőt nem szabad mosogatógépben mosni, és a serpenyő különleges törődést igényel, hogy megőrizze egyedi tulajdonságait. Az edényt csak az égő / főzőlapon használja, a serpenyő aljának átmérőjének megfelelően. Az első használat előtt olvassa el az ebben a leírásban szereplő utasításokat és gyakorlati tanácsokat, ahol megtanulhatja, hogyan kell megfelelően gondoskodni a serpenyőről.

SPECIFIKÁCIÓ

Átmérő: 20 cm

Alsó átmérő: 16 cm

Magasság: 1,7 cm

Hossz: 38 cm (beleértve a fogantyút is)

Falvastagság: 2 mm

Súly: 0,93 kg

Alapanyag: vas

Szín: kék-fekete

Jótállás: 2 év

Gyártó: Franciaország

ELŐNYÖK ÉS HÁTRÁNYOK

plus

A serpenyő minőségi vasból készült, amely tökéletesen vezeti a hőt.

A serpenyő felülete oxidálódott, ami megakadályozza a korróziót

A palacsinta elkészítése nagyon egyszerű ezzel a serpenyővel.

A serpenyő ergonomikus alakítású fogantyúval rendelkezik a biztonságos és kényelmes fogás érdekében

 

minus

A serpenyő aránylag nehéz, de ezt kiegyensúlyozza a felhasznált anyag minősége.

A serpenyő különös gondosságot igényel kiváló tulajdonságainak fenntartása érdekében.

PRAKTIKUS TANÁCSOK

Tűzhelyekhez alkalmas: gáz, elektromos, kerámia főzőlap és indukciós de csak alacsony hőfokon

Sütőhöz alkalmas: NEM

Mosogatógépben mosható: NEM

Elektromos kályhák esetén javasoljuk a hőmérsékletválasztót magasabb szintre állítását, miután elérte a kívánt hőmérsékletet újonnan lecsökkenteni, hogy csak a kiválasztott hőmérsékletet tartsa fenn. A serpenyő aljának átmérőjének meg kell egyeznie a főzőlap átmérőjével.

Gáztűzhelyek esetében a megfelelő méretű gázrózsán jó használni, amely valamivel kisebb lehet mint a serpenyő aljának átmérője, körülbelül 2 cm-rel, vagy lángszórót ajánlott használni.

A serpenyő átmérőjének és a főzőlap átmérőjének megfelelő megválasztása többek között energetikai okokból (energiatakarékosság) is előnyös. A rengeteg tűzhely végett ez csak tanács, nem pedig pontos útmutató.

TISZTÍTÁS ÉS TÁROLÁS

Mossa meg az edényt szivaccsal meleg vízben. Ne hagyja a serpenyőt ázni. Ha az étel a serpenyőhöz tapad, használjon szivacsot. Ne használjon mosószert. Ne tegye a mosogatógépbe. Az oxidáció megelőzése érdekében mindig használjon egy kevés étolajat és szárítsa meg.

TÁROLÁS

Ne használjon mosogatószert, és ne tegye a mosogatógépbe. Minden hőforráshoz alkalmas, beleértve az indukciót is 

 

HASZNÁLAT

Kis mennyiségű zsírral melegítse át.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Palacsintasütők
Jótállás: 2 év
Súly: 0.69 kg
Anyag: Acél
Méret: 20 cm
Tulajdonságok: Indukcióra alkalmas
Terméktípus: Palacsinta serpenyő
Margin: B
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A de Buyer társaságot közel 190 évvel ezelőtt alapították a franciaországi Faymont-Val d’Ajol-ban. A mai napig büszke gyökereire, a francia formatervezés hagyományainak és minőségének megőrzésére. Az edények gyártása jelentős részben kézzel történik, és több évtizedes tapasztalat áll mögötte. 109140