Kenyérvágókés CLASSIC LINE, WMF

Kód: WM1874616030
Márka: WMF
16 290 Ft –12 %
Kenyérvágókés CLASSIC LINE, WMF
16 290 Ft –12 % 14 210 Ft
Raktáron (3 db)

Classic Line sorozat kései közé tartozik ez a kenyérvágó kés is, melynek erős, recés élű pengéje van. Ez a kés gond nélkül felszeletel bármit, anélkül, hogy elcsúszna a felületen. Recés élének köszönhetően erőlködés nélkül átvágja a kenyér héját és egyenletes szeleteket szel, valamint a gyümölcsök esetében nem roncsolja szét a húsukat.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Classic Line sorozat kései közé tartozik ez a kenyérvágó kés is, melynek erős, recés élű pengéje van. Ez a kés gond nélkül felszeletel bármit, anélkül, hogy elcsúszna a felületen. Recés élének köszönhetően erőlködés nélkül átvágja a kenyér héját és egyenletes szeleteket szel, valamint a gyümölcsök esetében nem roncsolja szét a húsukat.

A Classic Line WMF kenyérvágó késről röviden:

  • Hosszú, erős, fogazott penge
  • Tökéletes kemény héjú kenyérhez
  • Gyümölcshöz is használható
  • Fogazott pengének köszönhetően nem csúszik le a vágandó felületről
  • Nem kell élezni

A Classic Line sorozat termékei modern technológiákkal készülnek, klasszikus formatervezésben. A kések pengéje speciális késacélból van gyártva, melyet kétkezi munkával éleznek. Ennek köszönhető többek közt, hogy rendkívül sokig megtartják élességüket. A kések nyele kiváló minőségű műanyagból készül. A szegecselés mentén nincsenek hézagok, amelyekben megmaradhatnának a baktériumok, tehát végeredményben kifejezetten higiénikusak is. Ezek a kések tökéletesen megfelelnek a kezdő szakácsok számára!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kenyérvágó kések
Jótállás: 2 év
Súly: 0.21 kg
Méret: 21 cm
Pengehossz: 21 cm
Terméktípus: Kenyérvágó kés
Sorozat: WMF Classic Line
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

WMF - egészséges főzés prémium minőségű edényekkel

WMF - prémium német design

WMF - prémium német minőség az Ön konyhájába

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428