Vizespohár CLASSIC BAR 280 ml, 4 db szett, Spiegelau

Kód: SP9000175
Márka: Spiegelau
10 630 Ft –19 %
Vizespohár CLASSIC BAR 280 ml, 4 db szett, Spiegelau
10 630 Ft –19 % 8 550 Ft
Raktáron (12 db)

AClassic Bar sorozat egyszerű, józan vonalvezetésű poharakat tartalmaz, amelyek az alkoholos és alkoholmentes italok széles skálájához alkalmasak. Minden alkalomra megtalálja a megfelelő méretet és formát, és sokoldalúságuknak köszönhetően gyakorlatilag bármilyen stílussal kombinálhatja őket. A szemüvegek nagyon tartósak a speciális gyártási folyamatnak és a tartós üvegnek köszönhetően. Az enyhén kiugró egyenes vonalak és az erős, lekerekített alj nemcsak nagyon elegánssá teszi őket, hanem egymásra rakhatóak is, és helyet takarítanak meg a tárolás során.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kristályüveg megmunkálásának terén csaknem 500 éves hagyománnyal és tapasztalattal rendelkezőnémet Spiegelau márka leginkább részletgazdag söröspoharai révén vált híressé, ám gazdag termékpalettáján borospoharak, speciális, konkrét alkoholos italfajtákhoz szánt poharak, de a mindennapos használatra szánt üdítős poharak is megtalálhatók. Mindezen felül gyönyörűen megmunkált dekantálók, kancsók és karaffák is szerepelnek kínálatában.

A Spiegelau kristálypoharak elsőosztályú minősége mögött a mesteri szakértelem és a gyártástechnológiai know-how áll. A poharak extra ellenállósságát külső szakvélemény és független laboratóriumi vizsgálat támasztja alá, melyek egyben garantálják, hogy 1500 mosási ciklus után sem keletkezik a poharakon karcolódás, károsodás, sőt, felületük ragyogóan fényes marad.

A kristálypoharak hosszú élettartamának a titka egy speciális gyártási technológiában, pontosabban a Platinum Glass eljárásban rejlik. Az eljárás abból áll, hogy a gyártás során a megolvasztott üvegből platina csövekkel eltávolítják a szennyeződéseket és a szabálytalanságokat. Ez a viszonylag költséges gyártási technológia biztosítja a Spiegelau poharak rendkívüli tartósságát és eleganciáját.

Minden egyes Spiegelau pohár speciális összetételű, ólommentes kristályból készül, mely ellentétben az olcsóbb üvegből készült poharakkal, sokkal jobb tulajdonságokkal bír: garantálja a poharak hosszú élettartamát, a mosogatógépben történő tisztítással szembeni ellenállóságot és a ragyogó csillogást.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Whisky poharak
Jótállás: 2 év
Súly: 1.12 kg
Anyag: Üveg
Darabszám: 4 db
Terméktípus: Pohár készlet
Sorozat: Spiegelau Classic Bar
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: