Beer Classics kristály söröspohár szett, 4 db, Pilsner

Kód: SP4991970
10 890 Ft
Raktáron (> 20 db)
Várható kézbesítés:
28.9.2021

A Spiegelau a Beer Classics sorozatból származó Pilsner söröspoharat a Pilsner típusú sörökhöz tervezték. Ezek a világos, alsó erjesztésű, világos aranyszínű, világos sörök, amelyeket az eredeti, 1842-es pilseni recept szerint főznek. A Pilsner, Pils vagy Pilsner címkék alatt találhatók. A világ könnyű sörtermelésének körülbelül kétharmadát teszik ki, és a többi lágertől a hangsúlyosabb komlóíz és a kellemes keserűség különbözteti meg, és általában 4-5,5% alkoholt tartalmaznak.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kristályüveg megmunkálásának terén csaknem 500 éves hagyománnyal és tapasztalattal rendelkezőnémet Spiegelau márka leginkább részletgazdag söröspoharai révén vált híressé, ám gazdag termékpalettáján borospoharak, speciális, konkrét alkoholos italfajtákhoz szánt poharak, de a mindennapos használatra szánt üdítős poharak is megtalálhatók. Mindezen felül gyönyörűen megmunkált dekantálók, kancsók és karaffák is szerepelnek kínálatában.

A Spiegelau kristálypoharak elsőosztályú minősége mögött a mesteri szakértelem és a gyártástechnológiai know-how áll. A poharak extra ellenállósságát külső szakvélemény és független laboratóriumi vizsgálat támasztja alá, melyek egyben garantálják, hogy 1500 mosási ciklus után sem keletkezik a poharakon karcolódás, károsodás, sőt, felületük ragyogóan fényes marad.

A kristálypoharak hosszú élettartamának a titka egy speciális gyártási technológiában, pontosabban a Platinum Glass eljárásban rejlik. Az eljárás abból áll, hogy a gyártás során a megolvasztott üvegből platina csövekkel eltávolítják a szennyeződéseket és a szabálytalanságokat. Ez a viszonylag költséges gyártási technológia biztosítja a Spiegelau poharak rendkívüli tartósságát és eleganciáját.

Minden egyes Spiegelau pohár speciális összetételű, ólommentes kristályból készül, mely ellentétben az olcsóbb üvegből készült poharakkal, sokkal jobb tulajdonságokkal bír: garantálja a poharak hosszú élettartamát, a mosogatógépben történő tisztítással szembeni ellenállóságot és a ragyogó csillogást.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Pohár készletek
Garancia: 2 év
Sorozat: Spiegelau Beer Classics
Anyag: Üveg
Darabszám: 4 db
Terméktípus: Pohár készlet

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: