Beer Classics kristály söröspohár szett, 4 db, Lager

Kód: SP4991971
Márka: Spiegelau
14 590 Ft –27 %
Beer Classics kristály söröspohár szett, 4 db, Lager
14 590 Ft –27 % 10 570 Ft
Raktáron (>5 db)

ALager Beer Classics, Spiegelau söröspohár láger sörökhöz alkalmas. A láger sörök alacsony hőmérsékleten stabilizált, alsó erjesztésű sörök, és a világ egyik legelterjedtebb sörstílusa. Az erjedés után általában legalább egy hónapig "fekszik". A lágerek csoportjába tartoznak például a pilsner típusú sörök, a világos láger mellett létezik fekete láger is.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kristályüveg megmunkálásának terén csaknem 500 éves hagyománnyal és tapasztalattal rendelkezőnémet Spiegelau márka leginkább részletgazdag söröspoharai révén vált híressé, ám gazdag termékpalettáján borospoharak, speciális, konkrét alkoholos italfajtákhoz szánt poharak, de a mindennapos használatra szánt üdítős poharak is megtalálhatók. Mindezen felül gyönyörűen megmunkált dekantálók, kancsók és karaffák is szerepelnek kínálatában.

A Spiegelau kristálypoharak elsőosztályú minősége mögött a mesteri szakértelem és a gyártástechnológiai know-how áll. A poharak extra ellenállósságát külső szakvélemény és független laboratóriumi vizsgálat támasztja alá, melyek egyben garantálják, hogy 1500 mosási ciklus után sem keletkezik a poharakon karcolódás, károsodás, sőt, felületük ragyogóan fényes marad.

A kristálypoharak hosszú élettartamának a titka egy speciális gyártási technológiában, pontosabban a Platinum Glass eljárásban rejlik. Az eljárás abból áll, hogy a gyártás során a megolvasztott üvegből platina csövekkel eltávolítják a szennyeződéseket és a szabálytalanságokat. Ez a viszonylag költséges gyártási technológia biztosítja a Spiegelau poharak rendkívüli tartósságát és eleganciáját.

Minden egyes Spiegelau pohár speciális összetételű, ólommentes kristályból készül, mely ellentétben az olcsóbb üvegből készült poharakkal, sokkal jobb tulajdonságokkal bír: garantálja a poharak hosszú élettartamát, a mosogatógépben történő tisztítással szembeni ellenállóságot és a ragyogó csillogást.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Sörös poharak
Jótállás: 2 év
Súly: 1.06 kg
Anyag: Üveg
Darabszám: 4 db
Terméktípus: Pohár készlet
Sorozat: Spiegelau Beer Classics
Margin: E
K překladu: CZ AUTO

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: