Állvány élezőkövekhez, fa, Miyabi

Kód: MB34536000
Márka: MIYABI
44 000 Ft
Raktáron (2 db)

A Basic Kit talpazat a következőket tartalmazza:

  • 1 db fa talpazat a fenőkő stabilizálásához
  • 1 db csiszoló a fenőkő felületi csiszolásához

Részletes információ

Termék részletes leírása

A MIYABI fenőkövekhez tervezett Basic Kit talpazat egy nagyon praktikus segédeszköz a kések élezéséhez. Segítségével az élezés sokkal gyorsabb, biztonságosabb és gördülékenyebb. A talpazat Hinoki ciprusból készük, amely egy könnyű, de kemény fa. Japánban a mesteremberek ezt a fát évszázadok óta előszeretettel használják, mivel rendkívül ellenálló és nehezen bomlik. A talpazathoz egy csiszoló is tartozik, amellyel a fenőkő felületén kialakult egyenletlenségeket lehet eldolgozni. A szintetikus MIYABI fenőkövek, annak ellenére, hogy kimondottan a MIYABI kések élezéséhez lettek tervezve, nyugodtan használhatók bármilyen más acélkés élesítéséhez. A MIYABI fenőkövek felülete a durvább 400-as grit értéktől egészen az extra finom 10 000-es grit értékig terjed. A durvább felület kifejezetten az acél korrigálására szolgál, míg a finomabb felület a precíz utócsiszolásra a legalkalmasabb. Idővel még a legélesebb kés is veszít az élességéből, ezért nem szabad megfeledkezi a penge rendszeres karbantartásáról és élezéséről. A MIYABI késélezőnek köszönhetően kései mindig élesek maradnak, teljesítménye garantáltan lefogja Önt nyűgözni!

  • Kimondottan a MIYABI fenőkövekhez tervezett kiegészítő.
  • Segítségével az élezés biztonságosabb és hatékonyabb.
  • Csiszolóval is rendelkezik, mely a fenőkő egyenletlenségeinek korrekciójára szolgál.
  • Az élezés alatt a stabilitásért felel, meggátolja a fenőkő elmozdulását.
  • Hinoki ciprusfából készül.
  • A MIYABI fenőkövet külön kell megvásárolni a Basic Kit talpazathoz, kínálatunkban különböző finomsgágú fenőkövek közül válogathat.

Tanácsunk: Használat előtt mindenképp ellenőrizze le a fenőkő felületét! Helyezze a Basic Kit talpazatba a fenőkövet és egy sima grafitceruza segítségével rajzoljon rá egy kettőskeresztet. A csiszolót párszor egyenletesen húzza végig a fenőkő egész felületén, amint eltűnnek a felrajzolt vonalak a fenőkő használatra kész.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Késélezők
Jótállás: 2 év
Súly: 0.59 kg
Terméktípus: Késélezés
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A hagyományos japán késkészítők kombinálják a precíz kézművességet a német ZWILLING J.A. HENKELS cég bevált gyártási gyakorlatával és szabványaival. Ennek az együttműködésnek az eredménye gyönyörű. luxus, és rendkívül éles kések, amelyek a japán kélskészítők hagyományára építenek. 104382