Bár kiegészítők Alessi

összesen 15 termék
 Szárnyas dugóhúzó ANNA G., fekete, Alessi
22 590 Ft
ALAAM01B
Szárnyas dugóhúzó ANNA G., ezüst, Alessi
37 590 Ft
ALAM01Z
Palacknyitó VIRGULA 10 cm, rozsdamentes acél, Alessi ALFGO06
Dugóhúzó ALESSANDRO M, piros és fehér, Alessi
19 990 Ft
ALAAM23R
Pincér dugóhúzó PARROT, fekete, Alessi
21 990 Ft
ALAAM32B
Szárnyas dugóhúzó ANNA G, sárga, Alessi
22 590 Ft
ALAM01DY
Szárnyas dugóhúzó ALESSANDRO M, sárga és fekete, Alessi ALAM23YB
Koktélkészlet, 3 db, rozsdamentes acél, Alessi
77 990 Ft
ALGIA26SET
Üveghűtő a PICK-UP oldalasztalhoz, szürke, Alessi
15 990 Ft
ALJW02CONT
Szárnyas dugóhúzó ALESSANDRO M., világoskék és piros, Alessi ALAM23LAZR
Bartender szűrő THE TENDING BOX, Alessi
12 190 Ft
ALGIA27
Szárnyas dugóhúzó ALESSANDRO, pink és sötétkék, Alessi ALAM23PAZ
Bárkanál 36 cm, rozsdamentes acél, Alessi
12 590 Ft
ALGIA29
BÂTON LÉLÉ koktélkeverő, Alessi
12 590 Ft
ALGIA30
Koktélkeverő edény 700 ml, Alessi
32 990 Ft
ALGIA25

Fedezze fel az eleganciát és stílust az Alessi bárpult kiegészítőivel. Emelje a házi bárját vagy szakmai környezetét exkluzív, precízen kidolgozott kiegészítőinkkel, amelyek a italélményét fokozzák.

Legyen Ön keverési szakértő vagy profi bártender, az Alessi széles választékot kínál bárpult kiegészítőkből, hogy kielégítse az igényeit. Az elegáns koktélshakerek, stílusos bortörők, modern jégvödrök és lenyűgöző dugókötők ötvözik a funkcionalitást a kortárs designnal.

Minden Alessi bárpult kiegészítő a legnagyobb odafigyeléssel és prémium anyagokból készül, biztosítva a tartósságot és hosszú élettartamot. Kiegészítőink nemcsak praktikus eszközök, hanem művészi alkotások is, amelyek eleganciát adnak bármilyen báros környezetnek.

Fejlessze a koktélkészítés művészetét Alessi bárpult kiegészítőivel. Keverje össze kedvenc italait precíziósan kialakított koktélshakereinkkel, melyek ergonomikus dizájnnal és szivárgásmentes tömítéssel rendelkeznek. Nyisson ki borospalackokat könnyedén elegáns és hatékony dugóhúzóinkkal. Tartsa a italait tökéletesen hűvösen stílusosan kialakított jégvödrünkben.

Mutasson stílust Alessi dugókötőivel, melyek egyedi és kreatív designnal rendelkeznek, megőrizve kedvenc italai ízét és minőségét. Bárpult kiegészítőink kiváló ajándékot is jelentenek koktélrajongóknak vagy otthoni szórakoztatóknak.

Fedezze fel a változatos Alessi bárpult kiegészítők kollekcióját, és változtassa át bárját stílusos és elegáns térre. Emelje italfogyasztási élményét, és mutassa meg szenvedélyét a kiváló minőségű munkához és a designhoz az Alessi termékeivel. Vásároljon most, és koccintson a kifinomult ízlésre és felejthetetlen pillanatokra!