B Bois Mineral B Element acél serpenyő, Ø 28 cm

Kód: DB571028
36 090 Ft –1 %
B Bois Mineral B Element acél serpenyő, Ø 28 cm
36 090 Ft –1 % 35 890 Ft
Raktáron (>5 db)

Afrancia klasszikus de Buyer a rozsdamentes acél és a bükkfa kombinációjából készült új B Bois főzőedények és segédeszközökkel jelentkezik.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A francia klasszikus márkák közé tartozó de Buyer a B Bois új terméksorozatának segédeszközeit és edényeit kínáljuk Önöknek, amelyek bükkfa és rozsdamentes acél kombinációjából készültek. Az acél 100%-an természetes anyag a méhviasz bázisán alapuló bevonattal készült. A társaság világszerte elismert, főleg a professzionális körökben, ahol az acél serpenyők nagyon közkedveltek a pótolhatatlan tulajdonságuknak köszönhetően a hús vagy zöldség resztelésnél. A Mineral B Element edény sorozat háztartások részére a méhviasz bázisán alapuló bevonattal van tökéletesítve a tapadásmentes tulajdonságok érdekében. Ez az oxidálódás ellen véd, és növeli a serpenyők természetes tapadásmentes képességét, amely ezen kívül minden további használattal javul. A serpenyők minden főzőtestre alkalmasak, beleértve az indukciót is. A serpenyő nyele bükkfából készült. A Mineral B Element acél serpenyők 100%-an természetesek, felhasználásuk környezetbarát, és újrahasznosíthatók.

A Mineral B Element serpenyőket lehet használni sütőben is, de max. csak 10 percig 180°C-os hőmérséklet mellett. Tehát ideális például a tűzhelyen hirtelen pirított húsok, halak sütőben történő befejezéséhez, melyek így szaftosabbak maradnak és ízviláguk is karakteresebb lesz. Ha a serpenyő hosszabb ideig a sütőben marad, a nyél lakkozása lepattoghat. Amennyiben a serpenyőt aktívan a sütőben is hasznosítani szeretné, válasszon inkább a Mineral B Element PRO vagy a French Collection B Element sorozatok serpenyői közül, ezek ugyanis korlátlan ideig használhatóak a sütőben.

A Mineral B Element serpenyők röviden:

 • A serpenyők ideálisan a hús vagy zöldség hirtelen pirítására és grillezésére. A ropogós palacsintákra és tökéletes omlettre.
 • Az acél 100%-an természetes anyag a méhviasz bázisán alapuló bevonattal.
 • A Mineral B Element serpenyők nincsenek semmilyen mű tapadásmentes bevonattal bevonva, nem tartalmaznak PFOA-t sem PTFE-t.
 • Vegyi anyag adalékok nélkül - környezetkímélő.
 • Ökológiai és újrahasznosítható.
 • A serpenyőben előforduló vas molekulák az egészségre nézve hasznosak.
 • A serpenyők nagyon magas hőmérsékleten használhatók, melyen a készülő étel pórusai gyorsan behúzódnak és nincs vitamin és tápanyag veszteség.
 • Minél többször van a serpenyő használva,annál jobbak a tapadásmentes tulajdonságai.
 • Kiváló hővezető.
 • Robusztus kivitel, nagyon hosszú élettartam.
 • Nem szabad mosogatógépben tisztítani
  • Maillard-reakció:

   Amikor a serpenyő több mint 140°C-ra van hevítve, akkor a készített ételek felülete a természetes nedvek karamellizálásával nagyon gyorsan behúzódik. Kéreg jön létre, amely védi az étel belsejét a kiszáradástól. Ennek eredménye a felületen ropogósra sült, belül pedig finom puha étel. Kiváló a hús pirításához, ropogós palacsinták vagy finom omlettek készítéséhez.

   Hogyan használjuk helyesen a Mineral B Element serpenyőket:

   Az első használat előtt: a serpenyőt öblítse ki forró vízzel és jól szárítsa meg. A serpenyőbe öntsön olajat kb. 1mm magasságig és melegítse kb. 5 percig. Az olajat öntse ki és a serpenyőt törölje meg konyhai papírtörlővel. Minél többször van a serpenyő használva,annál jobbak a főzési eredmények. Minél feketébb a belső felület, annál jobb tapadásmentes tulajdonságokat kapunk. A serpenyő mosogatógépben nem mosható, mert elveszíti tapadásmentes tulajdonságait és rozsdásodni fog.

   Főzési eljárás: a serpenyőt egy kevés olajjal melegítse fel. Amint megfelelően felhevül, az ételt hirtelen pirítsa meg mindkét oldalról. Húzza le a hőt és a sütést szükség szerint folytassa.

   Gondozás használat után: Távolítsa el az étel maradékokat és a serpenyőt öblítse le forró vízzel. Ezt követően azonnal törölje meg törlőruhával, hogy a serpenyő megőrizze tulajdonságát és megelőzze a rozsdásodást.

   Tisztítás és karbantartás: használjon durva szemcsés tengeri sót (víz nélkül), melyet helyezzen a serpenyőbe és 1:30 percig magas hőfokon melegítse. Majd törölje meg konyhai papírtörlővel. A durva tengeri só eltávolítja az odaégett maradékokat és nem kívánatos szagokat. Ezt követően kenje meg olajjal és tárolja száraz helyen.

   VIGYÁZAT! A serpenyőt soha ne áztassa. Amikor az étel odaég, a serpenyőt súrolja meg durvább mosogató szivaccsal. Mosogatógépben nem mosható!

   Kiegészítő paraméterek

   Kategória: Univerzális serpenyők
   Garancia: 2 év
   Súly: 2.26 kg
   Sorozat: de Buyer Mineral B Element B Bois
   Anyag: Acél
   K překladu: CZ AUTO-PRO
   Margin: A
   Méret: 28 cm
   Terméktípus: Univerzális serpenyő
   Tulajdonságok: Indukcióra alkalmas

   Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

   Hozzászólás hozzáadása
   Ezt a mezőt ne töltse ki:

   Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

   Ezt a mezőt ne töltse ki:
   A de Buyer társaságot közel 190 évvel ezelőtt alapították a franciaországi Faymont-Val d’Ajol-ban. A mai napig büszke gyökereire, a francia formatervezés hagyományainak és minőségének megőrzésére. Az edények gyártása jelentős részben kézzel történik, és több évtizedes tapasztalat áll mögötte. 109140

    

   Kérjük, jelentkezzen be újra

   Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

   Köszönjük a megértést.

   Bejelentkezés