Tapadásmentes serpenyő ADAMANT CLASSIC 24 cm, Fissler

Kód: FS157304241000
Márka: Fissler
34 850 Ft –17 %
Tapadásmentes serpenyő ADAMANT CLASSIC 24 cm, Fissler
34 850 Ft –17 % 28 790 Ft
Raktáron (3 db)

Ahogy a termékcsalád neve is mutatja, az Adamant serpenyőket nem csak kiváló hőtani tulajdonságaik , hanem nagyfokú tartósságukis jellemzi. A szilícium-karbid részecskékkel történő felületkezelésnek köszönhetően a serpenyő kiváló vezetőképességetbiztosít, miközben nagymértékben ellenáll a karcolásoknak és egyéb mechanikai sérüléseknek. Tak sajnálat nélkül használhat fémszerszámokat.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A °SensoRed® serpenyő tapadásgátló bevonatának köszönhetően nagy kedvence lesz a hirtelensült ételek és rakott finomságok kedvelőinek. A modern technológia egy sor felesleges munkát vesz le a vállunkról, ráadásul garantáltan sikeressé tesz minket a konyhában. Elég egy szelet jó minőségű steak, egy szelet friss halfilé, vagy szép színesre érett nyári zöldség és már neki is kezdhet az önmegvalósításnak.

A °SensoRed® elnevezés arra utal, hogy ez az esztétikus megjelenésű, hatodik érzékkel rendelkezőserpenyő olyan speciális thermo-szenzorral van bevonva, amelynek segítségével mindig a megfelelő hőfokon süthetjük benne az adott ételt.

A németországi Fissler cég °SensoRed® serpenyője speciális tapadásgátló bevonatának köszönhetően kiválóan alkalmas sütésre, resztelésre, vagy akár egészséges, minimális zsiradékon való sütésre is. Ennek a gasztronómiai edénycsodának a teljes belső felületét egy olyan különleges thermo-szenzitív réteg borítja, amely színváltoztatással képes tudomásunkra hozni az élelmiszer ideális sütési hőfokát, így segítve hozzá minket a lehető legoptimálisabb eredményekhez.

Amíg a serpenyőnk hideg, az edénybelső teljes felülete élénkpiros színű, s rajta jól kivehető sötétebb foltok láthatók. Amikor a serpenyő már elérte a sütéshez optimális hőfokot, az edénybelső egységesen bordóra változik. És mindez fordítva is igaz, a hő csökkenésével a belső piros felületen ismét megjelennek a sötétebb foltok.

 • Az igen esztétikus küllemű °SensoRed® serpenyő belső felülete nevéhez híven élénkpiros színű, amely nemcsak attraktív, de kiváló tapadásgátló funkcióval is bír.
 • Szép a szemnek: az élénkpiros edénybelső és a grafitszürke külső bevonat modern és klasszikus is egyszerre.
 • 2017-ben elnyerte a Red Dot Design Award neves szakmai díjat.
 • A °SensoRed® thermo-szenzitív tapadásgátló réteg színváltoztatással mutatja a sütés optimális hőfokát.
 • Ha hideg a serpenyő: az élénkpiros edénybelsőn jól kivehető sötétebb foltok láthatók.
 • Ha az edény már optimális hőfokú: az edénybelső egységes bordó színűre vált.
 • Főzzön egészségesen és egyszerűen ínycsiklandozó finomságokat!
 • A serpenyő az edényalj alumínium magjának köszönhetően kiváló hővezető, így energiatakarékosan főzhet vele.
 • Az alumíniumnak köszönhetően a serpenyő könnyű, kellemesen lehet vele dolgozni.
 • A belső °SensoRed® tapadásgátló felület hihetetlenül ellenálló, és tisztítása is egyszerű.
 • A serpenyő nyele ergonomikus kivitelezésének és csúszásgátló bevonatának köszönhetően kényelmes és biztonságos munkát garantál.
 • A serpenyő nyele nem forrósodik át és kényelmesen fekszik a kisebb, kecses női kacsókban is.
 • A speciális CookStar edényalj minden tűzhelytípuson használható, beleértve az indukciós főzőlapot is.
 • A nyélen lévő lyuk segítségével felakasztható.
 • Mosogatógépben nem tisztítható.
 • Garantált német minőség „Made in Germany”

A °SensoRed® különleges dizájnja megérdemelten nyerte el a Red Dot Design Award fődíját 2017-ben. A speciális thermo-szenzitív tapadásgátló belső rétege nemcsak a high-tech szerelmeseit szólítja meg kiváló és páratlan funkcióival, de érzelmekre ható színpárosításával a modern és a klasszikus dizájn iránt rajongók tetszését is el fogja nyerni.

A tapadásgátló bevonatnak köszönhetően nem ég le benne az étel, így az edény élettartama is hosszabb. A serpenyő belső felülete tökéletesen sima, ezért igen egyszerű a tisztítása: ha kihűlt az edény, elég, ha áttöröljük egy puha papírszalvétával, esetleg kiöblítjük mosogatószeres meleg vízzel.

A serpenyő alumínium alapanyagának köszönhetően egyrészt igen könnyű, másrészt kiválóan osztja el és tárolja a hőt. A tökéletesen sima CookStar edényalj minden tűzhelytípushozhasználható, beleértve az indukciós főzőlapot is.

Az új fejlesztésű ergonomikus edénynyél kényelmesen illik a kézbe, nem melegszik át, és a rajta lévő kis lyuk segítségével praktikusan felakasztható. Az edénybelső speciális thermo-szenzitív tapadásgátló rétege tökéletesen ellenáll a karcolásoknak. A serpenyő tökéletesen kielégíti az egészséges konyha kívánalmait, minimális zsiradék hozzáadásával, alacsony hőfokon is kiválóan használható. A színváltoztató funkciójának köszönhetően mindig a legoptimálisabb hőfokon süthet benne, így az étel nem csak finom, de tetszetős küllemű is lesz.

Gondolta volna? Három másodpercenként eladásra kerül egy Fissler termék a világon!

A Fissler joggal viseli a „német szuperbrand” elnevezést, és nem véletlenül van ott a világ legbefolyásosabb márkái között, hiszen a legnagyobb konyhai és háztartási termékeket gyártó cég Németországban. Bolthálózatain keresztül a világ 80 országában, az összes világrészen jelen van. Kiváló minőségű termékeket gyárt, melyek az innovációra és a fejlesztésre fordított több évtizedes, komoly erőfeszítés gyümölcsei. A Fissler termékek használatával még a sokszor unalmas, mindennapos konyhai tevékenységeket is játékos, új formában élhetjük meg. A Fissler az új trendek területén is úttörő, ezt bizonyítja a sok elnyert szabadalom és tervezői díj, emellett nagy hangsúlyt fektet a gyártási folyamatok innovációjára és a minőségellenőrzési struktúrára is. A Fissler cég sikere már több, mint 170 éve töretlen, alapját a technológiai know-how, a tökéletes gyártási folyamat és a megújulóképesség hármas pillére adja. A cég mind a 700 alkalmazottját az motiválja, hogy munkájukkal és termékeikkel a fogyasztók elvárásait a legteljesebb mértékben kielégítsék. Legyen élmény a főzés minden vásárlónk számára! Made in Fissler (Germany).

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Univerzális serpenyők
Jótállás: 2 év
Súly: 0.95 kg
Méret: 24 cm
Tulajdonságok: Indukcióra alkalmas
Terméktípus: Univerzális serpenyő
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A Fissler GmbH a legnagyobb német háztartási és konyhai készülékek gyártója. Az edények precíz kidolgozásban, célszerűségben és kifinomult formatervezésben kiválóak. Bár a Fissler egyike a német szuperbrandnak, még mindig egy világos céllal rendelkező családi vállalkozás. 104350