Tapadásmentes serpenyő ADAMANT CLASSIC 20 cm, Fissler

Kód: FS157304201000
Márka: Fissler
29 360 Ft
Raktáron (1 db)

Ahogy a termékcsalád neve is mutatja, az Adamant serpenyőket nem csak kiváló hőtani tulajdonságaik , hanem nagyfokú tartósságukis jellemzi. A szilícium-karbid részecskékkel történő felületkezelésnek köszönhetően a serpenyő kiváló vezetőképességetbiztosít, miközben nagymértékben ellenáll a karcolásoknak és egyéb mechanikai sérüléseknek. Tak sajnálat nélkül használhat fémszerszámokat.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Amint a sorozat neve is sugallja, az Adamant serpenyők kiváló termikus tulajdonságok mellett nagy ellenálló készéséggel rendelkeznek. A szilícium-karbid bevonatú felületnek köszönhetően a serpenyő kiváló hővezető, valamint  nagyrészt ellenálló a karoclások és egyéb mechanikai sérüléssel szemben. Így gond nélkül használhat a sütés során  fém eszközözket.

 

Ezenkívül a modell biztosnági fogantyúval van ellátva, amely fedővel való főzés során lehet segítségére, valamint a zsíradék kifröcsögése elleni védő is hasnzos lehet. A serpenyő használható minden főzőfelületen, beleértve az  indukciót is.

  • Ellenálló felületi kivitelezés, lehetővé teszi fém eszközök használatát
  • Tapadásmentes belső felület, magas fúvezető képesség
  • Csúszásmentes nyél, zsiradék kifröcsögése elleni védő
  • Minden hőforrásra alkalamas, beleértve az indukciót is
  • Könnyű, egyszerű használat, akasztónyílással ellátva

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Univerzális serpenyők
Jótállás: 2 év
Súly: 0.75 kg
Méret: 20 cm
Tulajdonságok: Indukcióra alkalmas
Terméktípus: Univerzális serpenyő
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A Fissler GmbH a legnagyobb német háztartási és konyhai készülékek gyártója. Az edények precíz kidolgozásban, célszerűségben és kifinomult formatervezésben kiválóak. Bár a Fissler egyike a német szuperbrandnak, még mindig egy világos céllal rendelkező családi vállalkozás. 104350