Wüsthof Performer szakácskés 20 cm

Kód: WU1061200120
114 190 Ft
Raktáron (>5 db)

Sokoldalú konyhai eszköz: a legfontosabb alapfelszerelés minden hobbi és profi szakács számára. A szakácskés a legtöbb konyhai feladat elvégzésére alkalmas, különféle szeletelési és megfogási technikákhoz. A főzés igazi élvezetet nyújt. A szakácskéssel húsokat, gyümölcsöket, zöldségeket és gyógynövényeket szeletelhet, vagy fokhagymát apríthat. 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A sokoldalú konyhai eszköz: a legfontosabb nélkülözhetetlen felszerelés minden hobbiszakács és profi szakács számára. A szakácskés a legtöbb konyhai feladatra alkalmas, különféle vágási és fogási technikákhoz. Az ételkészítést igazi élménnyé teszi. A szakácskéssel húst, gyümölcsöt, zöldséget és fűszernövényeket vághat vagy fokhagymát apríthat. A széles penge lehetővé teszi, hogy az aprított hozzávalókat gyorsan átrakja az edénybe.

Penge gyémántszerű szénfelülettel az extrém teljesítmény érdekében

A gyémántszerű szén (DLC) felülettel ellátott penge, amely rendkívül kemény és tartós, a legmagasabb minőségű a piacon. A fekete, szinte varázslatos pengefelület a WÜSTHOF acél felületi keménységét 58-ról az egyedülálló 104 Rockwell értékre növeli. Az ínyencek számára ez figyelemre méltó teljesítményelőnyt jelent: a rendkívüli robusztusság gyakorlatilag immunissá teszi a kést a kedvezőtlen külső hatásokkal szemben, a gyémántszerű felület pedig rendkívül hőálló. A DLC-t eredetileg az űrutazás és a motorsport extrém körülményeihez fejlesztették ki; a WÜSTHOF az első késgyártó a világon, amely ezt a technológiát egy teljesen kovácsolt fejű késben alkalmazza.

A lótuszhatás.

A Performer kések szinte súrlódásmentesen siklanak az ételeken: nincs lendületvesztés. A különösen alacsony súrlódású és tapadásmentes, gyémántszerű felületnek és a fekete felület lótuszhatásának köszönhetően a részecskék egyszerűen elcsúsznak a penge felületén. A frissen aprított ételdarabok, például a szaftos hagyma szeletek egyszerűen lecsúsznak: ideális helyzet, ha gyorsaságra és pontosságra van szükség a konyhában zajló intenzív tevékenység idején. A hidrofób hatásnak köszönhetően minden folyadék könnyen folyik, beleértve a citrusfélékből származó savakat, valamint a zsírokat és keményítőket, például a burgonyát. Egyszerűen törölje le a pengét minden használat után, és a megragadó penge úgy fog ragyogni, mintha új lenne.

Hexagon Power Grip - mindig teljes irányítás alatt

A nagy teljesítményű DLC technológiát az innovatív, csúszásmentes Hexagon Power Grip hatlapú markolat egészíti ki. Csúszásmentes, eltolt méhsejtes szerkezetének köszönhetően minden helyzetben optimális fogást biztosít, és kiváló irányíthatóságot biztosít. Bónusz a felhasználó számára: még hektikus, nedves vagy más nehéz munkakörülmények között is biztos fogást biztosít a késen, így mindig biztonságosan és pontosan használhatja a pengét. Az üvegszál-erősítésű poliamid fogantyú könnyen karbantartható, és még a mosogatógép sem teszi tönkre: mindennapi használatra alkalmas. Összességében a Hexagon Power Grip következetesen teljesíti a DLC penge teljesítményígéretét.

Legfontosabb előnyök:

Az egyetlen kovácsolt kés DLC (gyémántszerű szén) felülettel a piacon
Rendkívül karcálló: a DLC felület a WÜSTHOF acél felületi keménységét 58-ról egyedülállóan 104 Rockwell-re növeli.
Különösen alacsony súrlódás a DLC felület lótuszlevél hatása miatt; a folyadékok egyszerűen taszítják a felületet.
Erős ellenállás a savakkal és keményítőkkel szemben, például a citromot vagy burgonyát tartalmazó termékekkel szemben.
A csúszásmentes Hexagon Power Grip tökéletesen illeszkedik a kézbe, és optimális irányítást biztosít a nehéz munkakörülmények között is.
A fogantyú 15% üvegszállal erősített poliamidból áll, kivételes ellenállóképessége miatt az anyag tartós és mosogatógépben mosható.
Penge:

Anyag: króm-molibdén-vanádium acél (X50CrMoV 15)
Felület: DLC bevonattal
Felületi keménység: 104 Rockwell
Penge keménysége: 58 Rockwell
PEtec (Precision Edge Technology)
Csiszolási szög 28°


Fogantyú:

Anyag: üvegszál-erősítésű poliamid Hexagon Power Grip
Szín: Fekete

 

Paraméterek:

Penge hossza: 20 cm
Pengemagasság: 4,7 cm
Fogantyú hossza: 14,2 cm
Teljes hossz: 34,2 cm
Súly: 268 g

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Szakácskések
Garancia: 2 év
Súly: 0.28 kg
Anyag: Rozsdamentes acél
K překladu: CZ AUTO-PRO
Margin: A
Méret: 20 cm
Pengehossz: 20 cm
Szín: Fekete
Terméktípus: Szakácskés
Tulajdonságok: Mosogatógépbe alkalmas

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés