Szakácskés PERFORMER 20 cm, Wüsthof

Kód: WU1061200120
Márka: WÜSTHOF
125 290 Ft
Raktáron (6 db)

Sokoldalú konyhai eszköz: a legfontosabb alapfelszerelés minden hobbi és profi szakács számára. A szakácskés a legtöbb konyhai feladat elvégzésére alkalmas, különféle szeletelési és megfogási technikákhoz. A főzés igazi élvezetet nyújt. A szakácskéssel húsokat, gyümölcsöket, zöldségeket és gyógynövényeket szeletelhet, vagy fokhagymát apríthat. 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A sokoldalú konyhai eszköz: a legfontosabb nélkülözhetetlen felszerelés minden hobbiszakács és profi szakács számára. A szakácskés a legtöbb konyhai feladatra alkalmas, különféle vágási és fogási technikákhoz. Az ételkészítést igazi élménnyé teszi. A szakácskéssel húst, gyümölcsöt, zöldséget és fűszernövényeket vághat vagy fokhagymát apríthat. A széles penge lehetővé teszi, hogy az aprított hozzávalókat gyorsan átrakja az edénybe.

Penge gyémántszerű szénfelülettel az extrém teljesítmény érdekében

A gyémántszerű szén (DLC) felülettel ellátott penge, amely rendkívül kemény és tartós, a legmagasabb minőségű a piacon. A fekete, szinte varázslatos pengefelület a WÜSTHOF acél felületi keménységét 58-ról az egyedülálló 104 Rockwell értékre növeli. Az ínyencek számára ez figyelemre méltó teljesítményelőnyt jelent: a rendkívüli robusztusság gyakorlatilag immunissá teszi a kést a kedvezőtlen külső hatásokkal szemben, a gyémántszerű felület pedig rendkívül hőálló. A DLC-t eredetileg az űrutazás és a motorsport extrém körülményeihez fejlesztették ki; a WÜSTHOF az első késgyártó a világon, amely ezt a technológiát egy teljesen kovácsolt fejű késben alkalmazza.

A lótuszhatás.

A Performer kések szinte súrlódásmentesen siklanak az ételeken: nincs lendületvesztés. A különösen alacsony súrlódású és tapadásmentes, gyémántszerű felületnek és a fekete felület lótuszhatásának köszönhetően a részecskék egyszerűen elcsúsznak a penge felületén. A frissen aprított ételdarabok, például a szaftos hagyma szeletek egyszerűen lecsúsznak: ideális helyzet, ha gyorsaságra és pontosságra van szükség a konyhában zajló intenzív tevékenység idején. A hidrofób hatásnak köszönhetően minden folyadék könnyen folyik, beleértve a citrusfélékből származó savakat, valamint a zsírokat és keményítőket, például a burgonyát. Egyszerűen törölje le a pengét minden használat után, és a megragadó penge úgy fog ragyogni, mintha új lenne.

Hexagon Power Grip - mindig teljes irányítás alatt

A nagy teljesítményű DLC technológiát az innovatív, csúszásmentes Hexagon Power Grip hatlapú markolat egészíti ki. Csúszásmentes, eltolt méhsejtes szerkezetének köszönhetően minden helyzetben optimális fogást biztosít, és kiváló irányíthatóságot biztosít. Bónusz a felhasználó számára: még hektikus, nedves vagy más nehéz munkakörülmények között is biztos fogást biztosít a késen, így mindig biztonságosan és pontosan használhatja a pengét. Az üvegszál-erősítésű poliamid fogantyú könnyen karbantartható, és még a mosogatógép sem teszi tönkre: mindennapi használatra alkalmas. Összességében a Hexagon Power Grip következetesen teljesíti a DLC penge teljesítményígéretét.

Legfontosabb előnyök:

Az egyetlen kovácsolt kés DLC (gyémántszerű szén) felülettel a piacon
Rendkívül karcálló: a DLC felület a WÜSTHOF acél felületi keménységét 58-ról egyedülállóan 104 Rockwell-re növeli.
Különösen alacsony súrlódás a DLC felület lótuszlevél hatása miatt; a folyadékok egyszerűen taszítják a felületet.
Erős ellenállás a savakkal és keményítőkkel szemben, például a citromot vagy burgonyát tartalmazó termékekkel szemben.
A csúszásmentes Hexagon Power Grip tökéletesen illeszkedik a kézbe, és optimális irányítást biztosít a nehéz munkakörülmények között is.
A fogantyú 15% üvegszállal erősített poliamidból áll, kivételes ellenállóképessége miatt az anyag tartós és mosogatógépben mosható.
Penge:

Anyag: króm-molibdén-vanádium acél (X50CrMoV 15)
Felület: DLC bevonattal
Felületi keménység: 104 Rockwell
Penge keménysége: 58 Rockwell
PEtec (Precision Edge Technology)
Csiszolási szög 28°


Fogantyú:

Anyag: üvegszál-erősítésű poliamid Hexagon Power Grip
Szín: Fekete

 

Paraméterek:

Penge hossza: 20 cm
Pengemagasság: 4,7 cm
Fogantyú hossza: 14,2 cm
Teljes hossz: 34,2 cm
Súly: 268 g

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Séf kések
Jótállás: 2 év
Súly: 0.28 kg
Szín: Fekete
Anyag: Rozsdamentes acél
Méret: 20 cm
Pengehossz: 20 cm
Tulajdonságok: Mosogatógépbe alkalmas
Terméktípus: Szakácskés
Margin: A
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Ezt a mezőt ne töltse ki:
Szerző Get More Business Leads Now 19.6.2022 14:43
Hi, would you like more business leads at a lower cost? Currently http://GetMoreBusinessLeadsNow.com is offering our popular unlimited lead generation software package - at a reduced price for a limited time. Download and install now to be building databases of leads in minutes: http://GetMoreBusinessLeadsNow.com The Ultimate Lead Generation Pack works by automatically visting yellow page directories and building a database according to your search terms. Other software in the pack then finds emails, phone numbers, and other details for that database. The results can be used for email, cold-calling, direct mail, or to sell immediately - priced per lead. Runs on Windows, Mac, and Linux with multiple job and VPN/proxy support. Similar software retails for over $100 with less features. This pack is only available on sale as a short promotional offer, please download now if at all interested. Click Here: http://GetMoreBusinessLeadsNow.com Have a Great Day, The Ultimate Lead Generation Pack Team unsubscribe/remove Here: http://getmorebusinessleadsnow.com/r.php?url=kulina.hu&id=ulg35
Válasz