Whiskys pohár EASY, 6 db szett, 300 ml, WMF

Kód: WM0907369990
Akció
Márka: WMF
19 980 Ft –38 %
Whiskys pohár EASY, 6 db szett, 300 ml, WMF
19 980 Ft –38 % 12 290 Ft
Raktáron (98 db)

" AzEasy" az egyetlen olyan WMF pohársorozat , amelyet kifejezetten mosogatógépekhez fejlesztettek ki. A mosogatógépben mosható kristályüveg speciálisan edzett és karcálló. A különösen igénybevett területeken végzett különleges edzésnek köszönhetően ezek a poharak egyszerű, funkcionális kialakításban törésállóak.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az „Easy” az egyetlen WMF márkájú pohár sorozat, amelyet kifejezetten mosogatógépben történő tisztításhoz terveztek. A mosogatógépben tisztítható kristályüveg speciálisan edzett és karcálló. Az egyszerű, funkcionális tervezésű, rendkívüli megterhelésnek kitett részeken speciálisan edzett poharak törésállók.

Az összes pohár probléma nélkül befér a hagyományos méretű mosogatógépek felső kosarába. A szabadalmaztatott aquadurit® kristályüveg számos tisztítás után is megőrzi gyönyörű csillogását. Mi több, a rendkívüli megterhelésnek kitett részek edzettek.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Whisky poharak
Jótállás: 2 év
Súly: 2.4 kg
Anyag: Üveg
Terméktípus: Poharak
Sorozat: WMF Easy
Margin: C
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

WMF - egészséges főzés prémium minőségű edényekkel

WMF - prémium német design

WMF - prémium német minőség az Ön konyhájába

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428