Vajtartók

összesen 13 termék
Vajtartó doboz LEGIO NOVA, Eva Solo
11 460 Ft
ES886263
Vajtartó doboz DRESSED, 12 cm, fehér, Alessi
27 990 Ft
ALMW16
Vajtartó doboz SHIP SHAPE, fekete, Alessi
11 190 Ft
ALASG13B
Vajtartó doboz BASIC S, rozsdamentes acél, Blomus
19 190 Ft
BM63637
Vajtartó doboz 9,5 x 7 cm, kerámia, Continenta
6 990 Ft
CONT3925
Vajtartó doboz RIO 17,5 cm, korall, Koziol
3 190 Ft –5 %
3 030 Ft
KOZ7619704
Vajtartó doboz M, Blomus
Vajtartó doboz M, Blomus
Raktáron (4 db)
24 390 Ft
BM63638
Vajtartó doboz GOOD GRIPS 20 cm-es, fehér, műanyag, OXO OXO11198400
Vajtartó doboz 12 x 10 cm, fehér, kerámia, Continenta CONT3926

Vajas edények - a vaj frissen tartása

Mik azok a vajas edények?

A vaj tálalására és tárolására a "vajas edények" néven ismert edényeket használják. Általában egy rúd vagy egy tömb vaj tárolására alkalmasak, és többféle anyagból és kivitelben kaphatók, hogy különböző vajfajták tárolására alkalmasak legyenek.

A vajtartó doboz általában két összetevője van: egy alap és egy fedél/fedél. A vaj frissen tartása, valamint a levegőtől és más szennyeződésektől való megóvása érdekében a vajat az alapra helyezik, a fedelet pedig ráhelyezik.

A Kulina, vajtartó edényeinket gondosan válogatjuk ki olyan neves gyártóktól, mint például Koziol, WMF, és Continenta.

Hová tehetem a vajtartó doboz?

A vajtartó doboz többféle helyre is elhelyezheti, attól függően, hogy Ön mit szeretne és milyen helyzetben van. Ez néhány tipikus választási lehetőség:

  • Konyhai munkalap: Ha rendszeresen használ vajat, és azt szeretné, hogy kézközelben legyen, tartsa ott a vajtartó doboz . Ez egy praktikus választás, amely lehetővé teszi, hogy bármikor gyorsan hozzájusson egy vajdarabhoz, amikor csak szüksége van rá.
  • Asztali: A vajtartó doboz az asztallapon is elhelyezheti, ha vacsorát szolgál fel, és szeretné, hogy vendégei hozzáférjenek a vajhoz. Most már mindenki könnyen beszerezheti a vajat és kényeztetheti magát.
  • Hűtőszekrény: A vajat a hűtőszekrényben lévő vajtartó doboz teheti, ha hűvösen akarja tartani, vagy ha meg akarja akadályozni, hogy meleg időben megolvadjon. Ha forró területen vagy nyáron él, ez különösen fontos.

Miért fontosak a kis edények/kiegészítők, például a vajtartók az elegáns terítékben?

A vonzó asztali elrendezés létfontosságú, mert ez adja meg a prezentációnak az előkelőség és a kifinomultság érzetét. Ebben kulcsszerepet játszanak a kis edények és kiegészítők, mint például a vajtartók, mézes- és lekvárosüvegek.

Ezek az apró figyelmességek fokozhatják a vendégek étkezési élményét, és a fontosság és a törődés érzését adhatják nekik. Azzal, hogy külön edények vannak az ételízesítők, például a méz számára, az asztal rendjének és tisztaságának fenntartását is segíti.

Ezenkívül a tetszetős és jól megtervezett vajtartók vagy kiegészítők használata szintén hozzájárulhat az asztal általános esztétikájához, javítva a teríték vizuális vonzerejét.

Ha az asztal megjelenését szeretné feldobni, különféle kis tálaló kiegészítőket is kínálunk, mint például tojástartó állványokat, kenyérkosarakat, cukortartókat vagy tejeskannákat.