Lábkaparó TWINOX, kerámia, antibakteriális, fekete, Zwilling

Kód: ZW78717301
Márka: ZWILLING
9 680 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A német ZWIL LING cégTWINOX® kerámia antibakteriális reszelője törhetetlen műanyagból készül, amelybe dupla szemcseméretű kerámia csiszolókövek vannak rögzítve. Segítségével könnyen eltávolíthatja a megkeményedett bőrt a lábak, karok és könyök problémás területeiről. A durvább oldal alkalmas a keratinizált bőr eltávolítására, a lágyabb oldal pedig a finomításra és simításra. Ezenkívül az ezüst részecskéknek köszönhetően a reszelő 99,99 %-a segít megelőzni a nem kívánt baktériumok elszaporodását.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A TWINOX® kerámia sarokreszelő / bőrkeményedés-eltávolító a német ZWILLING társaság kiváló minőségű lábápolási termékei közé tartozik. Nyele kemény, szinte törhetetlen műanyagból készül, melybe kétoldalas kerámia köszörűkő van ágyazva. Egyik oldala finomszemcsés, míg a másik durvább. Segítségével könnyedén eltávolítható a megkeményedett bőr a láb, kéz és könyök problémás részeiről. A durvább oldal az elszarusodott bőr eltávolítására, a finomabb oldal pedig tisztításra és simításra használandó. A kerámia köszörűkő ezüstrészecskékkel van kezelve, mely 99,9%-os eredményességgel megelőzi a baktériumok szaporodását.

A TWINOX® sarokreszelő / bőrkeményedés-eltávolító szárazon is használható, viszont vizes vagy nedves bőrön gyengédebb. Lábreszelés előtt mindig kellőképpen fel kell puhítanunk bőrünket. Használhatunk bőrpuhító krémet használunk, vagy - ha valóban hatékonyan akarjuk eltávolítani a bőrkeményedéseket - vegyünk lábfürdőt. A dörzsfelület kemény felét kell használnunk előszőr, mely az érdes bőrt távolítja el, majd a másikat, a finomabb csiszolásút, mely simává teszi a bőrfelületet.

  • A láb, kéz és könyök elszarusodott bőrrétegének eltávolításához tervezve.
  • A kerámia antibakteriális ezüstrészeskékkel van kezelve, ami megakadályozza a baktériumok szaporodását.
  • Durva- és finomszemcsés oldala is van.
  • Nyele ergonomikus, törhetetlen nyél ABS műanyagból készül.
  • Használata biztonságos.
  • Forró vízzel kell elmosni és hagyni kell teljsen megszáradni.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Manikűr eszközök
Jótállás: 2 év
Súly: 0.15 kg
Szín: Fekete
Anyag: Kerámia
Terméktípus: Beauty kellékek
Sorozat: ZWILLING TWINOX®
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: