Tapadásmentes serpenyő Ø 24 cm Choc Resto Induction

Kód: DB848024
Márka: de Buyer
29 090 Ft –13 %
Tapadásmentes serpenyő Ø 24 cm Choc Resto Induction
29 090 Ft –13 % 25 190 Ft
Raktáron (>5 db)

A francia de Buyer cégChoc Resto indukciós tapadásmentes serpenyői rendkívül könnyűek, alkalmasak a finom ételek minimális zsiradékkal történő főzésére vagy melegítésére. A lenyűgöző, 5 mm-es anyagvastagság garantálja a méretstabilitást, míg a kiváló minőségű tapadásmentes felület professzionális tartósságot és optimális tapadásmentes teljesítményt biztosít a mindennapi használat során. A Lyonnaise zseniális formája - a serpenyő peremének domború és domború alakja - megkönnyíti az ételek megfordítását a serpenyőben és tálaláskor a tányérra csúsztatását.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Choc Resto Inductiontapadásgátló felületű serpenyő a francia de Buyer társaságtól roppant könnyű, ideális kényes ételek elkészítésére és melegítésére, melyekhez kevés mennyiségű zsiradékra van szükség. A figyelemreméltó 5 mm vastagságú anyag biztosítja az anyagok időtállóságát, a kiváló minőségű tapadásgátló felület pedig profi minőségű, ellenálló és megfelelő tulajdonságokkal rendelkezik a mindennapos használathoz. Az átgondolt Lyonnaise formatervezésnek, azaz a serpenyő kiszélesített és kidomborodó szélének köszönhetően a készülő ételek egyszerűen megforgathatók benne, tálaláskor pedig könnyedén rácsúsztathatók a tányérra.

A Choc Resto Induction serpenyők kialakításuknak köszönhetően optimális hővezető képességgel és kiváló hőakkumulációval rendelkeznek. Minden főzőfelületen használhatók és mivel speciális ferromágneses aljuk van, ezért indukciós főzőlapra is alkalmasak. A lapos, epoxi bevonatú rozsdamentes acélból készült nyelek szegecsekkel vannak rögzítve, ellenállnak a magas hőmérsékletnek. Ez a bevonat megakadályozza, hogy a nyelek felmlegedjenek. A serpenyőkben az ételek csupán 10 percnél kevesebb ideig süthetők, piríthatók.

 • A serpenyők rendkívül könnyűek, 5 mm vastagságú alumíniumból készültek.
 • Ellenálló, 5 rétegből álló, minőségi tapadásgátló réteggel van bevonva, mely nem tartalmaz PFOA-t.
 • A speciális ferromágneses aljnak köszönhetően minden főzőfelületen használható, beleértve az indukciós főzőlapot is.
 • Kiváló hővezető és hőakkumulációval rendelkezik.
 • A tapadásgátló felület ellenálló tualjdonságokkal bír indukciós főzőlapon is.
 • Sütőben is használható 200 °C-ig.
 • A nyelek rozsdamentes acélból készültek
 • A nyél közepe hajlított, így fogása kényelmes, használata pedig könnyű.
 • Akasztónyílással ellátva.

Pár hasznos tipp a Choc Resto Induction serpenyő használatához:

 • A tapadásgátló felület hosszú élettartamának megőrzése érdekében nem ajánlott fémből készült konyhai segédeszközök használata.
 • Sose melegítse a serpenyőt üresen és kerülje annak túlmelegítését, ne tegye ki hirtelen hősokknak.
 • A tapadásgátló felülettel rendelkező serpenyők mosogatógépben nem tisztíthatók.
 • Tisztítása kézileg ajánlott puha mosogatószivacs segítségével.

Az 1830-ban alapított francia de Buyer társaság már több évtizede elismert elsősorban a professzionális gasztronómia világában. A Choc Resto Induction sorozat pedig profi minőségű tapadásgátló felülettel bevont serpenyőket kínál a hagyományos háztartásoknak is.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Univerzális serpenyők
Jótállás: 2 év
Súly: 1.03 kg
Anyag: Alumínium
Méret: 24 cm
Tulajdonságok: Indukcióra alkalmas
Terméktípus: Univerzális serpenyő
Sorozat: de Buyer Choc Resto Induction
Margin: A
K překladu: CZ AUTO

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A de Buyer társaságot közel 190 évvel ezelőtt alapították a franciaországi Faymont-Val d’Ajol-ban. A mai napig büszke gyökereire, a francia formatervezés hagyományainak és minőségének megőrzésére. Az edények gyártása jelentős részben kézzel történik, és több évtizedes tapasztalat áll mögötte. 109140