Mély serpenyő MILADY 24 cm, de Buyer

Kód: DB341124
Márka: de Buyer
61 490 Ft –9 %
Mély serpenyő MILADY 24 cm, de Buyer
61 490 Ft –9 % 55 490 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Milady de Buyer sorozatúserpenyők polírozott rozsdamentes acélból készülnek, és szendvicspaddal rendelkeznek az optimális hővezetés érdekében minden hőforráson, beleértve az indukciót is. Az erős szegecselt fogantyúk kifinomult megjelenéstkölcsönöznek a serpenyőknek. Ujjbarázdákkal is fel vannak szerelve, amelyek nagyon kényelmes fogásttesznek lehetővé. A serpenyők minden hőforráshoz alkalmasak, beleértve az indukciót is. Az idő- és energiatakarékosság érdekében mosogatógépben moshatók.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A de Buyer társaság Milady sorozatának serpenyői fényesre csiszolt rozsdamentesnemesacélból készültek és szendvicsaljjal vannak ellátva, ezért minden főzőfelületen, beleértve az indukciós főzőlapot is, kiválóan vezetik a hőt. Az ellenálló szegecselt nyél csak fokozza a serpenyők attraktív dizájnját. Továbbá a nyél teljes hosszán barázdák találhatók, melyek küldetése a biztonságos és kényelmes fogás. A serpenyők minden főzőfelületen, azaz indukciós főzőlapon is, használhatók. Mosogatógépben tisztítva idő és energiát spórolhat.

  • A professzionális minőségű serpenyő elegáns, hagyományos dizájnnal rendelkezik.
  • Fényesre csiszolt rozsdamentes acélból (18/8) készült.
  • 7 mm vastagságú szendvicsaljjal van ellátva a tökéletes hővezetés érdekében.
  • A pereme hajlított, ezért az elkészített ételek kiönthetők anélkül, hogy szétcsepegnének.
  • Szegecsekkel rögzített nyélen barázdák találhatók, melyek kényelmes fogást biztosítanak.
  • A társaság logójával ellátott nyél akasztónyílással rendelkezik.
  • Minden főzőfelületen való használtra alkalmas, beleértve az indukciós tűzhelyt is.
  • Mosogatógépben tisztítható.

A de Buyer társaság Milady sorozatának edényei egy rendkívüli nő, mégpedig „Milady” Odette de Buyer Mimeure emlékének tiszteletére születtek, aki a kulináris művészetek nagy szerelmese volt és többek között a második világháború viszontagságos körülményei között a de Buyer társaságot igazgatta és tartotta életben. Ez a kivételes hölgy a mai napig inspirálja a de Buyer társaság tervezőit munkájuknál.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mélyserpenyők, Rozsdamentes acél serpenyők, Szoté serpenyő De Buyer, Serpenyők 24 cm, Serpenyők indukcióra alkalmas
Jótállás: 2 év
Súly: 1.28 kg
Anyag: Rozsdamentes acél
Méret: 24 cm
Tulajdonságok: Indukcióra alkalmas
Terméktípus: Szoté serpenyő
Sorozat: de Buyer Milady
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A de Buyer társaságot közel 190 évvel ezelőtt alapították a franciaországi Faymont-Val d’Ajol-ban. A mai napig büszke gyökereire, a francia formatervezés hagyományainak és minőségének megőrzésére. Az edények gyártása jelentős részben kézzel történik, és több évtizedes tapasztalat áll mögötte. 109140