Süteménytálak

összesen 17 termék
Desszert tányér SKY BLUE 15 cm, kék, kerámia, MIJ
6 590 Ft
MIJC0702
Desszert tányér MAMI 20 cm, fehér, Alessi
8 390 Ft
ALSG535
Tortatányér SANDRINE 22 cm, kék, kőedény, Bloomingville BV17904138
Tapas tányér WABI SABI 17 cm, barna, kerámia, MIJ
4 390 Ft
MIJC8153
Desszert tányér GRAND CRU SOFT 19,5 cm, fehér, Rosendahl RSD20540
Tányér RHOMBE 21 cm, aqua, Lyngby
14 790 Ft –6 %
13 900 Ft
LY201990
Tapas tányér ICE BLUE 13 cm, kék, MIJ
2 190 Ft
MIJC2693
Tapas tányér ICE BLUE 16,5 cm, kék, MIJ
3 590 Ft
MIJC2694
Tapas tányér ICE GREEN 16,5 cm, zöld, MIJ
3 590 Ft
MIJC2685
Tapas tányér ICE GREEN 13 cm, zöld, MIJ
2 190 Ft
MIJC2684
Tapas tányér BLUE BLUR 17 cm, kék, kerámia, MIJ
Újdonság
4 390 Ft
MIJC4084

Tortatányérok - az édes álmok teljesítésére tervezve

Mik azok a tortatányérok?

A tortatányérok olyan tányérok, amelyeket kifejezetten sütemények és desszertek tálalására terveztek. Gyakran lapos felülettel rendelkeznek, amelyre a süteményt lehet helyezni, és kisebbek, mint a hagyományos étkészletek. A tortalapok készülhetnek üvegből, kerámiából, kőedényből vagy műanyagból.

Mire használják a tortalapokat?

A süteményes tányérokat sütemények és egyéb sütemények vagy édességek, például sütemények, sütemények vagy cupcake-ek tálalására használják. Elegáns megjelenésük és praktikus méretük miatt gyakran használják őket reggelikhez, szendvicsekhez, ebédekhez és különleges eseményekhez, például születésnapokhoz, esküvőkhöz és ünnepekhez, amelyek tökéletesek mindenféle ujjételekhez.

Hogyan tálalsz úgy egy desszertet, mint egy séf?

Akár otthoni szakács, akár Michelin-csillagos szakács, minden részletre oda kell figyelnie, és a desszerteket elegánsan kell tálalnia. Ezek néhány általános iránymutatás, amelyek segítenek abban, hogy profi módon tálalhasson egy desszertet:

  • Válassza ki a megfelelő desszert tányér: Kezdje egy tiszta tányérral, amely kiegészíti a desszert színét és textúráját (nézze meg a MIJ tányérok kínálatát a színek és mázak nagyszerű választékáért)
  • Értékelje a desszert általános kialakítását, miközben eldönti, hogy hová rendezze a különböző összetevőket. Készítsen egy papírvázlatot a tervéről, hogy segítse a látványt.
  • Tegyen egy kis szószt a tányérra, mielőtt a desszertet ráhelyezné. Hozzon létre mintát vagy mintát egy kanállal vagy egy nyomóspalackkal. A desszert ízletesebb és jobban fog kinézni a tányéron, ha mártást használ.
  • Adj hozzá ropogást: Nagyszerű, ha a desszert különböző textúrájú. Ha ropogósabbá szeretné tenni a desszertet, használjon ropogós feltétet, például mandulát vagy kekszmorzsát. egyenletesen ossza el a feltétet a desszertben.
  • Használjon kontrasztos színeket: Használjon kontrasztos színeket, hogy desszertje vizuálisan vonzó legyen. Használjon például világos mártást vagy köretet, ha a desszertje fehér, hogy vizuálisan is vonzó legyen.
  • Figyeljen az adagok méretére: A desszertek tálalásánál fontos az adagok mérete. Ugyanekkora adagok készítéséhez használjon csészét vagy kiskanalat.
  • Tegyen némi díszítést a tortatányérra, hogy befejezze és javítsa az általános megjelenést. Ez lehet egy gyümölcsdarab, kakaópor-szórás vagy mentalevél.

Tortatányérjaink prémium minőségű termékek, olyan neves gyártóktól, mint a Blomus és a Revol. Nagyszerű tortaállványokat és elegáns tortaszervereket is kínálunk. Érdemes lehet megnézni a desszertvillák és a süteményes kések készleteit is.