Borospohár O WINE TUMBLER RIESLING/SAUVIGNON BLANC 375 ml, 2 db szett, Riedel

Kód: RD041415
Márka: Riedel
10 890 Ft –22 %
Borospohár O WINE TUMBLER RIESLING/SAUVIGNON BLANC 375 ml, 2 db szett, Riedel
10 890 Ft –22 % 8 490 Ft
Raktáron (2 db)

A Maxaimilian Riedel (11. generáció) bemutatja első pohársorozatát - az "O" sorozatot. A Riedel termékek ismerői meglepődve tapasztalják majd, hogy ebből az új pohársorozatból hiányzik valami - nincs száruk és talpuk.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A gyártó a következő borokhoz ajánlja:

  • Ajaccio, Alsace Grand Cru, Bardolino, Beaujolais Nouveau
  • Carigan, Chianti, Côtes du Roussillon, Côtes du Ventoux, Dolcetto
  • Dornfelder, Freisa, Gelber Muskateller, Gewürztraminer
  • Grignolino, Grüner Veltliner, Jurancon Sec, Lambrusco, Montepulciano
  • Patrimonio, Primitivo, Riesling, Riesling Smaragd, Rotgipfler, Roter Veltliner
  • Ruländer, St. Laurent, Sangiovese, Sangiovese Blanc, Smaragd
  • Teroldego, Traminer, Vin de Corse, Vouvray, Zinfandel

Maximilian J. Riedel, aki a Riedel társaság 11. generációjának elöljárója, tervezte az „O“ kristályüveg szériát, ami egyben az első saját sorozata is. A Riedel kristály szakértőinek nagy meglepetést okozott ez az új sorozat, ugyanis a poharaknak se száruk, se talpuk nincsen.

Mit is rejt valójában az „O-Riedel“ sorozat? Innovatív, mindennapos használatra szánt borospoharakat, amelyek bármilyen italhoz és bármilyen alkalomhoz illenek. Modern, ötletes dizájn jellemzi őket és kifejezetten kényelmes a kezünkben tartani őket.

Alakjuk megegyezik a Vinum sorozat kelyheinek formájával, amelyek már nem egyszer bizonyítottak a borkedvelő közösségnek. Maximilian Riedel anélkül alkotott valami merőben újat és mást, hogy megtagadta volna gyökereit. „A borfogyasztásból származó élmény a Riedel számára továbbra is elsőszámú prioritás, ennek ellenére ezeknek a poharaknak a különlegessége az, hogy bármilyen jellegű italhoz passzolnak”.

Nagyjából 30 évvel ezelőtt, Claus Riedel - a társaság 9. generációjának képviselője - felbolygatta a borospoharak világát, amikor is nagyobb jelentőséget társított a pohár funkcionalitásának, mint dizájnjának. Unokája, Maximilian Riedel – a társaság 11. generációjának képviselője – pedig elérkezettnek látta az időt arra, hogy a társaság mindennapi használatra tervezett kristálypoharakat is gyártson, amelyeket bármilyen megkötések nélkül használhatnak a fogyasztók. Ezek a kristálypoharak elférnek a mosogatógépben, ideálisak mini bárba és kisebb méretű konyhákba, valamint piknikezéshez is használhatóak. Többé nem kell a vékony és hosszú szárak törékenységén aggódni!

Az „O“ sorozat természetesen nem tud és nem is akar a klasszikus Riedel sorozatok helyébe lépni. Sokkal inkább egy ötletes dizájnnal rendelkező sorozatról van szó, amely egyszerű, praktikus és mindennapos használatra való.

Az „O” sorozat kristálypoharai különböző borfajtákhoz kaphatóak, például: Cabernet Merlot, Pinot / Nebbiolo, Syrah / Shiraz, Chardonnay, Viognier / Chardonnay, Rizling / Sauvignon.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borospoharak
Jótállás: 2 év
Súly: 0.27 kg
Anyag: Üveg
Terméktípus: Poharak
Sorozat: Riedel O
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: