REVOL Arborescence sorozat

összesen 10 termék
Tál ARBORESCENCE 24 cm, elefántcsont, REVOL
15 370 Ft
RV648288
Tál ARBORESCENCE 24 cm, borsfekete, REVOL
18 360 Ft –16 %
15 260 Ft
RV648290
Tál ARBORESCENCE 24 cm, likőrszín, REVOL
16 860 Ft
RV648289
Lapostányér ARBORESCENCE 28 cm, borsfekete, REVOL
18 120 Ft
RV648281
Tál ARBORESCENCE 19 cm, licorice, REVOL
13 750 Ft
RV648298
Lapostányér LICORICE ARBORESCENCE, REVOL
15 590 Ft –13 %
13 470 Ft
RV648344

Bemutatjuk a REVOL Arborescence kollekciót, a művészet és a funkcionalitás lenyűgöző keverékét, amely feldobja az étkezési élményt. Ez a precizitással és szenvedéllyel készített kollekció olyan gyönyörű porcelándarabok széles választékát kínálja, amelyek biztosan maradandó benyomást hagynak vendégeiben.

Fedezze fel a kreativitás világát a REVOL Arborescence kollekcióval. Az elegáns étkészlettől a finom tálalótálakig minden egyes darab a Revol kézművesség és design iránti elkötelezettségéről tanúskodik. Akár hivatalos vacsoraestet, akár alkalmi villásreggelit rendez, ezek a porcelán kincsek minden alkalomhoz egy csipetnyi kifinomultságot adnak.

Az Arborescence kollekció nem csak az esztétikáról szól, hanem a tartósságról is. A Revol porcelán híres szilárdságáról és ellenállóképességéről, ami alkalmassá teszi a mindennapi használatra. Ezek a darabok mikrohullámú sütőben, mosogatógépben moshatóak és ellenállnak a lepattanásoknak, így garantáltan kiállják az idő próbáját az Ön konyhájában.

Az Arborescence kollekció egyik kiemelkedő jellemzője a természet szépsége által inspirált egyedi design. A kollekció minden egyes darabját bonyolult faág motívumok és organikus formák díszítik, a természet egy csipetnyi hangulatát varázsolva az étkezőasztalra. Tökéletes választás azoknak, akik értékelik a művészet és a funkcionalitás harmóniáját.

Akár hivatásos szakács, aki le akarja nyűgözni igényes vendégkörét, akár otthoni szakács, aki büszke a prezentációra, a REVOL Arborescence kollekció sokoldalú vásznat kínál kulináris alkotásaihoz. Ezek a porcelán darabok nemcsak szépek, hanem praktikusak is, így minden konyha értékes kiegészítői.

Összefoglalva, a REVOL Arborescence kollekció a Revol által ismert művészet, tartósság és funkcionalitás bizonyítéka. Emelje fel étkezési élményét és tegyen nyilatkozatot ezekkel a gyönyörű porcelán darabokkal, amelyek a természet szépségéből merítenek ihletet. Legyen szó különleges alkalomról vagy mindennapi étkezésről, ez a kollekció stílusosan és méltóságteljesen gondoskodik Önről.