Lapostányér ARBORESCENCE 28 cm, elefántcsont, REVOL

Kód: RV648279
Márka: REVOL
18 450 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

Az Arborescence sorozat röviden:

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az Arborescence sorozat termékeiről röviden:

  • Egyedi dizájn, amit a természet, a fák világa inspirált.
  • Minőségi, francia porcelánból készülnek.
  • A porcelán robosztus és időtálló, alkalmas mindennapos használatra.
  • Sütőben (max. 300°C-ig) és mikrohullámú sütőben is használható.
  • Tisztítható mosogatógépben.

Arborescence – a természet inspirálta porcelán.

A fa az élet szimbóluma, mely az örök fejlődésre, a növekedésre, a folytonos megújulásra utal. Ez a természet alkotta csoda szolgál inspirációként a Revol társaságnak. Munkájuk során a forma, a szín és az anyag harmonikus egységére törekszenek. A porcelán elegáns, egyben rusztikus felülete a Revol társaság formatervezőinek mesteri munkájának eredménye, melyet hosszas és gondos tervezés előzött meg. A porcelán kiégetése során a színkeverék, a zománc és a lángok erősségének tökéletes aránya lehel életet a termékekbe.

A francia REVOL társaság Arborescence sorozatának termékei kiváló minőségű, francia porcelánból készülnek, amely nem tartalmaz se kadmiumot, se ólomot, 100%-osan természetes, ráadásul pórusmentességének köszönhetően nem szívja be se a zsiradékot, se a baktériumokat, ezért szagtalan és kifejezetten higiénikus. Ez a porcelán jól bírja a hősokkot, használható sütőben (max. 300°C-ig), mikrohullámú sütőben és mélyhűtőben is, valamint tisztítható mosogatógépben.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Étkező tányérok
Jótállás: 2 év
Súly: 0.92 kg
Méret: 28 cm
Terméktípus: Tányér
Sorozat: REVOL Arborescence
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A Revol egy hagyományos családi vállalkozás, 1768-ban alapították a franciaországbeli Ponsas városában. Ez a porcelángyártó cég a főzésre és tálalásra szánt edények és tartozékai széles skáláját kínálja. Talán a legismertebb termékük az összetéveszhetetlen "gyűrött" poharak különféle dekorációkkal és méretekben. 104397