Ajándék férfiaknak 2023

Ajándék férfiaknak

Mit szeretne? Egy repülést a Holdra? A legújabb Ferrarit? Megmászni a Mount Everestet? Valójában minden olyan ajándéknak örülni fog, ami azt mutatja, hogy gondoltál rá. Egy olyan ajándék, amitől különlegesnek érzi magát. Önmagának és neked is.

 

A férfi potenciál felszabadítása

A legtöbb nő megerősíti, hogy egy férfi a konyhában szexi. Gondolj tehát rá, de gondolj magadra is. :-) Támogasd őt abban, amit élvez. Bátorítsd a szenvedélyét. Nem, ezt a fajta ajándékot nem fogja értékelni egy olyan férfi, aki csak teát tud főzni, de a legtöbb modern férfi ma már tényleg élvezi a gasztronómiát. Mi a Kulinánál tudunk erről egy-két dolgot...

 

MASTERCHEF

Mi lövi a főzőtudományát csillagászati magasságokba? WMF Profi Resist serpenyő. És ki tudna neki ellenállni?

AZ ÉV APUKÁJA

Ismered a boldog, szerető apa receptjét? Örömteli kisgyermekek. A de Buyer palacsintasütővel szuperhősi képességekre tesz szert.

ROMANTIKUS

Reggeli az ágyban? Eltart egy darabig, de megéri. A gombnyomásra elkészíthető kávé nem. Ő egy játék, és tudja, hogy a jó dolgoknak idő kell. A karos kávéfőző el fogja nyerni a szívét, és a tiédet is.

ÍNYENC

A jó bort legalább annyira élvezi, mint az életet. Egy üveg finom bor kinyitása olyan, mintha a 13. kamrát nyitná ki. Vajon nála van a megfelelő kulcs?

Minden jó férfinak szüksége van egy késre!

Vagy csak egy szablya? Évente kétszer húzza elő, és sok palack belefér a gyakorláshoz. De az öröm felbecsülhetetlen lesz. Nem a szablya az ő "pohár buborékja"? Biztos lehetsz benne, hogy garantáltan felcsillan a szeme egy ilyen darab felett.

FORGED KÉSEK

A japán kézművesség és a holland szem a szépség és a részletek iránt, és egy olyan kést kapunk, amely a jégen is átvág, és gyönyörű ránézni. A legnépszerűbb készlet a Brute sorozat az igazi keményfiúk számára.

LANGUIOLE KÉSEK

A holland Laguiole márka a férfiaknak szánt luxus ajándékcsomagokra specializálódott. Éles steak kések, kifinomult készletek a sajtok szerelmeseinek, finom fából készült markolattal.

ZSEBKÉSEK

Lehet, hogy menedzser, de szíve mélyén egy kalandozó lélek! Vagy talán egyszerűen csak tudja, hogy egy ultrakönnyű késnek az öltönyzsebében a helye. Egy funkcionális kiegészítő a társasághoz vagy a szabadban, amely nem megy messzire egy éles pengéért, és azt mondja, hogy tulajdonosának van ízlése.

STEAK KÉSEK

Szüksége van rájuk? Minden húsevő nevében azt mondjuk, IGEN! Nem kell többé tompa késekkel szeletelni a steakeket. A steak evőeszközöket egyszerűen minden ínyenc értékeli.

 

 

A hús nem tudomány
(mármint ha megmérjük)

A Meater húshőmérő a Kulina slágere. Nem csoda. Nagyon okos. A Plus modellel, amelynek kibővített, akár 50 m-es Bluetooth hatótávolságával akár a pincében vagy a kertben is nyomon követheti húsát, és "mehet" kézi vagy automatikus üzemmódba - vagy kiválasztja a hús típusát az automatikus beállításban, vagy beállíthatja a pontos hőmérsékletet és időt az ízlésének megfelelően. Tökéletes ajándék.