Omlett serpenyő MINERAL B 20 cm, de Buyer

Kód: DB561120
Márka: de Buyer
21 210 Ft
Raktáron (9 db)

Ha szereti az omlettet, és gyakran készíti, akkor olyan serpenyőre van szüksége, amely megkönnyíti az elkészítését - és a francia mesterek MINERAL B de Buyer serpenyője pontosan ilyen.

  • speciális, lekerekített belső formájú serpenyő az omlett megfordításához és a tányérra csúsztatásához
  • a speciális méhviasz alapú felület természetes tapadásgátló tulajdonságokat biztosít, amelyek a használat során tovább javulnak (ez nem tapadásmentes serpenyő)
  • alkalmas minden típusú főzőlaphoz, beleértve az indukciósat is (mosogatógépbe nem alkalmas)

Részletes információ

Termék részletes leírása

Főbb előnyök:

  • speciális, lekerekített belső formájú serpenyő az omlett megfordításához és a tányérra csúsztatásához
  • nem deformálódó szerszámok MINERAL B méhviasszal bevont nehézvasból - oxidáció elleni védőkezeléssel
  • a méhviasz fokozza a serpenyők természetes tapadásgátló tulajdonságait, amelyek minden egyes használattal javulnak
  • ergonomikus szegecselt fogantyú, hajlított francia stílusban
  • kiváló hővezető képesség
  • alkalmas minden típusú főzőlaphoz, beleértve az indukciósat is

További információk:

  • átmérő: 20 cm
  • anyag: acél
  • nem rendelkezik mesterséges tapadásmentes felülettel, nem tartalmaz PFOA-t vagy PTFE-t
  • nem tartalmaz hozzáadott vegyszereket - környezetbarát
  • az esztétikai hibák a kézi gyártásból adódnak, és nem adnak okot panaszra
  • az első használat előtt olvassa el figyelmesen a vasedény tüzelésére és ápolására vonatkozó utasításokat - a helytelen használatból eredő igényeket nem vesszük figyelembe

Hogyan kell ápolni a serpenyőket MINERAL B:

  1. Az acél serpenyők de Buyer egy életre szóló serpenyők, és élethosszig tartó garanciával is rendelkeznek. Ez azonban nem vonatkozik a visszaélésszerű használatból eredő kárigényekre. Kérjük, az első használat előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat.
  2. Az acél természetes anyag, a serpenyők pedig kézzel készülnek. Ezért lehetnek kisebb természetes esztétikai hibáik.
  3. Mielőtt először használná a serpenyőt, csomagolja ki az eredeti csomagolásból, és mossa ki szivaccsal, forró folyó víz alatt. Távolítsa el a viaszt a serpenyő külsejéről, hogy elkerülje a főzőlap szennyeződését, majd szárítsa meg a serpenyőt.
  4. Égesse ki a serpenyőt, az eljárást a jobb oldali videón láthatja. Kapcsolja be a főzőlapot maximális teljesítményre, és helyezze rá a serpenyőt. Öntsön kb. 1-2 mm olajat a serpenyőbe, és hagyja addig melegedni, amíg az olaj füstölni nem kezd = az égés befejeződik (égés közben forgassa a serpenyőt, hogy az olaj a belső oldalára is jusson, a serpenyő alja helyenként sötétedni kezd).
  5. Hagyja a serpenyőt kihűlni, és törölje le a maradék olajat egy szalvétával vagy ruhával, ne mossa le, hogy megőrizze a védőfóliát és megakadályozza a rozsdát, a serpenyő készen áll a használatra.
  6. Használat után csak törölje le a serpenyőt papírtörlővel, az olajozott felület megvédi a serpenyőt. Száraz helyen tárolja.
  7. Csak kivételesen használjon mosószert, és SOHA ne tegye a serpenyőt mosogatógépbe, vagy hagyja beázni!!!
    A serpenyő fokozatos sötétedése természetes, ami jobb tapadásmentes felületet biztosít. Az esetlegesen kialakult rozsdát egy szivacs durva oldalával el lehet távolítani, majd beolajozni, ez nem ok a pancsolásra.
  8. Indukciós sütés esetén ne hagyja üresen felmelegedni a serpenyőt, és ne használja a booster funkciót, hanem alacsonyabb teljesítményt használjon.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A de Buyer társaságot közel 190 évvel ezelőtt alapították a franciaországi Faymont-Val d’Ajol-ban. A mai napig büszke gyökereire, a francia formatervezés hagyományainak és minőségének megőrzésére. Az edények gyártása jelentős részben kézzel történik, és több évtizedes tapasztalat áll mögötte. 109140