Mély serpenyő MINERAL B ELEMENT 28 cm, acél, de Buyer

Kód: DB565428
Márka: de Buyer
49 180 Ft –24 %
Mély serpenyő MINERAL B ELEMENT 28 cm, acél, de Buyer
49 180 Ft –24 % 37 020 Ft
Raktáron (5 db)

Mineral B Element a francia de Buyer cég által gyártott acél serpenyősorozat . Cég de Buyer 1830-ra visszanyúló hagyománya van, és világszerte elismert, különösen a professzionális szférában, ahol az acél serpenyők nagyon népszerűek a húsok vagy zöldségek sütésekor pótolhatatlan tulajdonságaik miatt. A Mineral B Element serpenyőcsalád kiváló minőségű, nehéz acélból készült, méhviasz alapú bevonattal. Ez megvédi őket az oxidációtól, és növeli a serpenyők természetes tapadásgátló tulajdonságait, amelyek minden egyes használattal javulnak. A serpenyőket minden típusú főzési forráshoz tervezték, beleértve az indukciós főzést is. Az acél serpenyők Mineral B Element 100%-ban természetes, ECO-logikus és újrahasznosítható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

AMineral B Element a francia de Buyercég acél serpenyőinek sorozata. Cég de Buyer 1830-ra visszanyúló hagyományokkal rendelkezik, és világszerte elismert, különösen a professzionális szférában, ahol az acél serpenyők nagyon népszerűek pótolhatatlan tulajdonságaik miatt, amikor húst vagy zöldséget sütnek. A Mineral B Element serpenyőcsalád kiváló minőségű, nehéz acélból készült, méhviasz alapú bevonattal. Ez megvédi őket az oxidációtól, és növeli a serpenyők természetes tapadásgátló tulajdonságait, amelyek minden egyes használattal javulnak. A serpenyőket minden típusú főzési forráshoz tervezték, beleértve az indukciós főzést is. A Mineral B Element acél serpenyők 100%-ban természetesek, környezetbarátok és újrahasznosíthatók.

A Mineral B Element serpenyők csak rövid sütési időre, legfeljebb 10 percig használhatók a sütőben 180°C-os hőmérsékleten. Ha a serpenyőt hosszú ideig a sütőben hagyja, a lakkozott fogantyú megsérülhet. Ha olyan serpenyőt szeretne, amely a sütőben is korlátlan ideig használható, válasszon egy serpenyőt a Mineral B Element PRO sorozatból vagy a French Collection B Elementből.

Mineral B Element serpenyők röviden:

 • A serpenyők ideálisak hús vagy zöldség sütéséhez és grillezéshez. A ropogós palacsintákhoz és a tökéletes omlettekhez.
 • Az acél 100%-ban természetes anyag, méhviasz alapú bevonattal.
 • A Mineral B Element serpenyők nem rendelkeznek mesterséges tapadásmentes felülettel, nem tartalmaznak PFOA-t vagy PTFE-t.
 • Hozzáadott vegyszerek nélkül - környezetbarát gyártás.
 • Környezetbarát és újrahasznosítható.
 • A serpenyőből származó vasmolekulák jótékonyan hatnak az egészségre.
 • A serpenyők nagyon magas hőmérsékleten is használhatók, amelynél az elkészített ételek gyorsan visszahúzódnak, és nem vesznek el vitaminok és tápanyagok.
 • Minél többet használják a serpenyőt, annál jobbak a tapadásgátló tulajdonságai.
 • Kiváló hővezető képesség.
 • Robusztus kialakítás, nagyon hosszú élettartam.

Hogyan kell gondoskodni a serpenyőkről MINERAL B:

 1. Az acél serpenyők de Buyer egy életre szóló serpenyők, és élethosszig tartó garanciával is rendelkeznek. Ez azonban nem vonatkozik a visszaélésszerű használatból eredő kárigényekre. Kérjük, az első használat előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat.
 2. Az acél természetes anyag, és a serpenyők kézzel készülnek. Ezért lehetnek kisebb természetes esztétikai hibáik.
 3. Mielőtt először használná a serpenyőt, csomagolja ki az eredeti csomagolásból, és mosogassa el szivaccsal, forró folyó víz alatt. Távolítsa el a viaszt a serpenyő külsejéről, hogy elkerülje a főzőlap szennyeződését, majd szárítsa meg a serpenyőt.
 4. Égesse ki a serpenyőt, az eljárást a jobb oldali videón láthatja. Kapcsolja be a főzőlapot maximális teljesítményre, és helyezze rá a serpenyőt. Öntsön kb. 1-2 mm olajat a serpenyőbe, és hagyja addig melegedni, amíg az olaj füstölni nem kezd = az égés befejeződik (égés közben forgassa a serpenyőt, hogy az olaj a belső oldalára is jusson, a serpenyő alja helyenként sötétedni kezd).
 5. Hagyja a serpenyőt kihűlni, és törölje le a maradék olajat egy szalvétával vagy ruhával, ne mossa le, hogy megőrizze a védőfóliát és megakadályozza a rozsdát, a serpenyő készen áll a használatra.
 6. Használat után csak törölje le a serpenyőt papírtörlővel, az olajozott felület megvédi a serpenyőt. Száraz helyen tárolandó.
 7. Csak kivételesen használjon mosószereket és NEVER tegye a serpenyőt a mosogatógépbe vagy hagyja beázni!!!
  A serpenyő fokozatos sötétedése természetes, ami jobb tapadásmentes felületet biztosít. Az esetlegesen kialakult rozsdát egy szivacs durva oldalával el lehet távolítani, majd beolajozni, ez nem ok a pancsolásra.

Acél serpenyő és indukció:

Az acél (vas) nagyon reaktív hővezető, ezért indukciós fűtőképessége kivételes. Ezért kérjük, tartsa be az indukciós tűzhelyre vonatkozó alábbi utasításokat:

 • ne használja a maximális teljesítményt. Még az indukciós sütés alacsonyabb teljesítménye is elegendő a nagyszerű sütéshez.
 • ne használja a booster funkciót (a fűtés gyors indítása)
 • ne melegítse túl a serpenyőt, ha üres

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mélyserpenyők
Jótállás: 2 év
Súly: 2.37 kg
Anyag: Acél
Méret: 28 cm
Tulajdonságok: Indukcióra alkalmas
Terméktípus: Univerzális serpenyő
Sorozat: de Buyer Mineral B Element
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

How to season a carbon steel pan?

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A de Buyer társaságot közel 190 évvel ezelőtt alapították a franciaországi Faymont-Val d’Ajol-ban. A mai napig büszke gyökereire, a francia formatervezés hagyományainak és minőségének megőrzésére. Az edények gyártása jelentős részben kézzel történik, és több évtizedes tapasztalat áll mögötte. 109140