Kenyértartó Continenta 30x23 cm

Kód: CONT3930
16 990 Ft
Raktáron (14 db)
Várható kézbesítés:
28.9.2021

A Continenta ovális kerámia kenyértartó leginkább kenyérfélék tárolására alkalmas, használatával szakszerűen egyszersmind stílusosan tárolhatjuk a kenyeret / péksüteményeket. Kisebb helyett foglal el, mint a hagyományo

Részletes információ

Termék részletes leírása

Péktermékeket minden háztartásban fogyasztanak, legyen szó apró péksüteményekről, zsemlefélékről vagy kenyérről. Mint minden rövid lejáratú élelmiszert, a péktermékeket is érdemes szakszerűen tárolni. A Continenta Ovális Kerámia Kenyértartó használatával mindezt szakszerűen egyszersmind stílusosan tehetjük meg.

A Contintenta Ovális Kerámia Kenyértartó kisebb helyett foglal el, mint a hagyományos fa kenyértartók, ráadásul kényelmesebben is mozgatható, mint hagyományos társai. Konyhapulton, az étkező asztalon vagy a konyha bármely tetszőleges pontján elhelyezhető.

A tetszetős ovális forma és jelentős kapacitása mellett, a termék további nagy előnye nagy, hogy könnyen leemelhető tetejének alját vágódeszkának tervezték, még egy hasznos funkcióval bővítve a termék felhasználhatóságát. 

Függőleges helyzetben szárítsa. Ne mossa mosogatógépben. Az intenzív páratartalom és hőmérséklet-különbségek deformációkhoz, repedésekhez és elszíneződéshez vezethetnek. Ez nem indokolja a panaszt.

  • Mérete:  30 x 23 cm
  • Anyaga: kerámia / fa (fedele/ vágódeszka)
  • Alak: ovális

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kenyértartó
Garancia: 2 év
Anyag: Kerámia
Méret: 30 cm
Szín: Fehér
Terméktípus: Kenyértartó

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
TI Szerző | 12.9.2021
Elégedett vagyok a termékkel.
5
RE Szerző | 26.8.2021
Teljes mértékben elégedett vagyok a termékkel.