Kenyértartó Continenta 27x20 cm

Kód: CONT3931
19 660 Ft
Raktáron (12 db)

A Continenta Ovális Kerámia Kenyértartó leginkább kenyérfélék tárolására alkalmas, használatával szakszerűen egyszersmind stílusosan tárolhatjuk a kenyeret / péksüteményeket. Kisebb helyett foglal el, mint a hagyományos fa kenyértartók, ráadásul kényelmesebben is mozgatható, mint hagyományos társai. 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Részletes termékleírás

Péktermékeket minden háztartásban fogyasztanak, legyen szó apró péksüteményekről, zsemlefélékről vagy kenyérről. Mint minden rövid lejáratú élelmiszert, a péktermékeket is érdemes szakszerűen tárolni. A Continenta Ovális Kerámia Kenyértartó használatával mindezt szakszerűen egyszersmind stílusosan tehetjük meg.

A Contintenta Ovális Kerámia Kenyértartó kisebb helyett foglal el, mint a hagyományos fa kenyértartók, ráadásul kényelmesebben is mozgatható, mint hagyományos társai. Konyhapulton, az étkező asztalon vagy a konyha bármely tetszőleges pontján elhelyezhető.

A tetszetős ovális forma és jelentős kapacitása mellett, a termék további nagy előnye nagy, hogy könnyen leemelhető tetejének alját vágódeszkának tervezték, még egy hasznos funkcióval bővítve a termék felhasználhatóságát. 

Függőleges helyzetben szárítsa. Ne mossa mosogatógépben. Az intenzív páratartalom és hőmérséklet-különbségek deformációkhoz, repedésekhez és elszíneződéshez vezethetnek. Ez nem indokolja a panaszt.

Hosszúság 27cm

Szélesség 20cm

Magasság 13.5cm

Anyaga: kerámia / fa (fedele/ vágódeszka)

Alak ovális

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kenyértartó
Garancia: 2 év
Anyag: Kerámia
Méret: 27 cm
Szín: Fehér
Terméktípus: Kenyértartó
Tulajdonságok: Mosogatógépbe alkalmas

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
1x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
3
MN Szerző | 13.1.2022
sajnos összetörve kaptam meg, viszont az árat rövid időn belül visszakaptam.
5
JL Szerző | 31.7.2021
Kiváló termék. Jól szellőzik a pékárú. Nem szárad ki napokig és nem penèszed. A vágó deszka is remek a tetején.