Kandalló kiegészítők

összesen 6 termék
Kandalló eszközkészlet LOG, 3 db, szürke, Philippi PHP203013
Kandalló eszközkészlet ASHI, 3 db, fekete, Blomus
82 450 Ft
BM66156
Tűzgyújtó FIREBIRD, fekete, Alessi
29 990 Ft
ALGV34B
Tűzgyújtó FIREBIRD, arany, Alessi
49 890 Ft
ALGV34GD
Beltéri tűzifa tartó LOG 44 cm, szürke, Philippi
57 690 Ft
PHP236004

Kandalló tartozékok - a biztonság és a stílus elengedhetetlen kellékei

Mik azok a kandallókiegészítők?

Bármilyen tüzet használó berendezés, például tűzrakóhely, birtoklása és használata szükségessé teszi a kandalló tartozékok használatát. Télen semmi sem olyan meghitt, mint egy igazi tűz, és kandalló-kiegészítőkből álló választékunkkal a legnagyobb kényelemben élvezheti annak melegét és otthonosságát.

A Kulina áruházban csúcsminőségű kiegészítőkkel rendelkezünk a legjobb gyártóktól, mint például a Alessi, Blomus, és Philippi.

Milyen típusú tartozékok állnak rendelkezésre a Kulina oldalon?

A kandalló élményének javítása érdekében a Kulina számos tartozékot kínál. A Kulina oldalon számos tartozékot talál, többek között:

  • Kandallószerszámok: Ez a tartozék általában a kandalló karbantartásához és használatához szükséges felszerelésekből áll. A kandalló eszközkészletgyakori eszközei a rönkök beállítására szolgáló piszkavas, a hamu eltávolítására szolgáló lapát, a tisztításhoz szükséges kefe és a rönkök hozzáadásához vagy átrendezéséhez szükséges fogó.
  • Tűzgyújtó: A tűzgyújtó olyan eszköz, amelyet a tűz kényelmes és gyors meggyújtására használnak. Lehet folyékony, gél, kocka vagy pálcika formában, egyéb formák mellett. Megbízható lángforrást biztosítanak, amely a szabadtéri tűzrakóhelyeken, fatüzelésű grillekben vagy kandallókban tűzgyújtásra használható.
  • Rönkfa tálca: A rönktálca, amelyet néha rönktartónak vagy rönkkosárnak is neveznek, kifejezetten a tűzifa rönkök tárolására és bemutatására készült tartály, kandalló vagy fatüzelésű kályha mellett. Egyszerűvé teszi az új rönkök hozzáadását a tűzhöz, rendben tartja a fát, és megakadályozza, hogy guruljanak vagy szétszóródjanak.

Hogyan válasszam ki a megfelelő méretű és számú szerszámot?

Kandallószerszámkészleteink többféle méretben kaphatók, és a kandalló mérete alapján kell választania; a nagyobb szerszámok jól működnek nagyobb tüzeknél, míg a kisebb szerszámok kifejezetten apró kandallókhoz és fakályhákhoz készültek.

A következő dolog, amit át kell gondolni, hogy milyen kandallófelszerelésre van szüksége. A legtöbb kandallószerszámkészlet három-négy darabos készlet. Egy tipikus szerszámkészlet gyakran áll a szerszámok tartására szolgáló állványból, egy piszkavasból, egy pár fogóból és lapátból, valamint egy pár fogóból, amint azt már említettük.