Hogyan válasszuk ki a tökéletes evőeszközkészletet?

sada příborů

Nem csak a dizájnról van szó, hanem a minőség, a funkcionalitás és a stílus kombinációjáról, amely illik az asztalához. Tanácsot adunk, hogy mire figyeljen az evőeszközök kiválasztásakor, hogy megtalálja a tökéletes készletet, amely nemcsak szép, hanem praktikus is a mindennapi használat során.

Hány evőeszközre van szükség?

Az alapszabály az, hogy a evőeszközök legalább kétszer annyi kell, mint ahány tag van a háztartásban. Ez természetesen a minimális minimum. Számolnunk kell a látogatókkal is, és különösen a gyermekes családok tanúsíthatják, hogy a háztartás kis tagjai szeretik elveszíteni és elrejteni az evőeszközöket szerte a házban.

A klasszikus készleteket 24 darabos készletekben áruljuk. Ezek egy kanálból, késből, villából és kanálból állnak. Ha otthonában baráti vagy családi összejöveteleket tart, a legjobb, ha több evőeszköz van tartalékban. A nagyobb, 60 darabos készletek desszertvillákat vagy más különleges evőeszközöket is tartalmaznak.

Minőségi evőeszközkészletek

Népszerű evőeszközkészletek

 
A tippünk
Top evőeszközök
->
příbory WMF
WMF evőeszközkészletek
Tökéletes. Mostantól örökre.
servírovací příbory
Minőségi evőeszközök: az anyag a kulcs

Halhatatlan rozsdamentes acél

Manapság az evőeszközök legelterjedtebb anyaga a rozsdamentes acél. Az evőeszközök kiválasztásakor észre fogja venni a rejtélyes 18/10 vagy 18/0 számokat. Ezek a rozsdamentes acélban található króm és nikkel százalékos arányát jelölik. Az első esetben tizennyolc százalék króm és tíz százalék nikkel van benne, a második esetben pedig csak krómacél.

A rozsdamentes acél valóban halhatatlan. Nem rozsdásodik, erős és nem deformálódik magasabb hőmérsékleten. A rozsdamentes acél egyszerre klasszikus és modern megjelenésű, és alkalmas minden társadalmi eseményre, beleértve az esküvőket is.

A rozsdamentes acél evőeszközök között klasszikus darabokat és különböző dizájntermékeket talál, amelyek tökéletesen illeszkednek a modern enteriőrökbe. Ne csak a megjelenés, hanem az ergonómia alapján is válasszon. A legszebb evőeszköz sem fog örömet okozni, ha nem ül jól a kezében.

A rozsdamentes acél evőeszközök karbantartása nem is lehetne egyszerűbb. Nem rozsdásodnak, tehát nem áznak el. Mosogatóban vagy mosogatógépben moshatók. Nincs szükség polírozásra vagy speciális termékek használatára. A rozsdamentes acél evőeszközök a lusta szakácsoknak is megfelelnek, akik nem akarnak órákat tölteni azzal, hogy fényesre tartsák az evőeszközeiket.

Családi ezüst

Az ezüst evőeszközöket túlzás nélkül családi ezüstnek nevezik. A beszerzési áruk valamivel magasabb, de ez egy befektetés a nemesfémbe, amely nem fog idővel elhalványulni.

Ha minőségi ezüstöt választ, keresse a 925/1000 tisztasági jelzést. Ez a jelölés megtalálható a Robbe & Berking cégnél, amely minőségi ezüsteszközök, különösen evőeszközök gyártására szakosodott. Ha igazi minőséget keres, itt biztosan nem fog hibázni.

Az ezüst a legfényűzőbb társasági eseményekre is alkalmas. A mindennapi étkezés természetesen lehetséges, de az ezüst evőeszközök gyakori ápolást igényelnek, és a rendszeres használat rontja a szépségét. Az ezüst azonban nagyon egészséges; az orvostudományban speciális kötszerekben használják a kórokozó mikroorganizmusok elpusztítására, és az ezüst evőeszközöknek ugyanez a tulajdonsága.

Soha ne mosson ezüstöt mosogatógépben, az agresszív mosószerek és programok nem tesznek jót neki. Mosás után tárolja az ezüstöt lehetőleg légmentesen záródó, ruhával bélelt edényben. Használat előtt egy ronggyal kifényesítheti őket. Az ezüst matt fényének visszaállításához vásárolhat speciális terméket, vagy támaszkodhat az otthoni ápolásra ecet formájában.

Kiváló minőségű tálaló evőeszközök

Népszerű tálaló evőeszközök

 
A tippünk
Olvassa el továbbá
->
zaklady kuchyne
KONYHAI ALAPOK
Egy praktikus útmutató a 10 alapvető dolog megvásárlásához, amelyre minden konyhának szüksége van, és amelybe érdemes beruházni.
organizer na pribory
A nyéllel ellátott vagy a nyél nélküli evőeszközök jobbak?

A rozsdamentes acél evőeszközök esetében választhat klasszikus, teljesen fémből készült változatot vagy fából készült nyelet. Mindkét lehetőségnek megvannak a maga pozitív és negatívumai.

Rosszabb karbantartás

Az ételmaradék könnyen bejut a fa fogantyú alá, és a szennyeződések megtapadnak a különböző ráncokban. A fa csökkenti a rozsdamentes acél tartósságát és alacsony karbantartási igényét, mivel a fa nem maradhat hosszú ideig nedves.

Ergonomikus markolat

Azonban különösen a gyermekek és az idősek számára a fából készült nyelű evőeszközöket könnyebb megfogni. Ráadásul a fa rész miatt az evőeszközök egy kicsit könnyebbek, így a gyermek keze könnyebben tudja kezelni őket.

A fa nyelű evőeszközök különleges kategóriája a .steak evőeszközök kifejezetten húsvágásra alkalmas. A nagyon éles pengének köszönhetően egyetlen hús sem okozhat gondot. A steak kések nem hiányozhatnak otthonról egyetlen húsimádónak sem.

Evőeszköz-szervezők

 

Kedvenc komódok és evőeszköz-szervezők

 
jak vybrat pribory

Minőségi evőeszközök: tanácsok a végén

Az evőeszközök beszerzési ára magasnak tűnhet, de nem veszünk minden évben új készletet. Ne féljen befektetni az időtálló dizájnba és a valódi minőségbe. Elvégre kár lenne elrontani az étkezési élményt nem szép evőeszközökkel.