Késélező, rozsdamentes acél, WMF

Kód: WM1874436030
Márka: WMF
27 290 Ft –13 %
Késélező, rozsdamentes acél, WMF
27 290 Ft –13 % 23 560 Ft
Raktáron (4 db)

Még a legjobb kések is veszítenek élességükből a használat során, és élezni kell őket. A WMF rozsdamentes acélból készült élező ideális eszköz minden konyhában. Stabil, könnyen használható és könnyen karbantartható. Tartós 18/10 Cromargan®rozsdamentes acélból készült. Az élezőfelület rendkívül kemény fémből készült, ami lehetővé teszi a kések tökéletes élezését. A köszörű kiváló tulajdonságait a szakemberek is nagyra értékelik.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Gourmet késélezővel a minőségi kést bármikor egyszerűen és hatékonyan megélezheti, mert még a legjobb minőségű kés is idővel elveszíti élességét. Célszerű a kést minden használat előtt és után helyes technikával és megfelelő kerámia fenőkővel vagy króm-vanádium élezőacéllal megélezni.

Ezt WMF késélező a fenőacél alternatívája. Több fokozatuk van, melyek szerint a kés különbözőképpen előélezhető vagy finoman utánélezhető. A kés kerámia fenőkövön vagy fenőacélon történő egyenletes húzásával elérhető az optimális élesség. A WMF késélezőket hosszú élettartam és könnyű kezelhetőség jellemzi.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Késélezők
Jótállás: 2 év
Súly: 0.51 kg
Anyag: Rozsdamentes acél
Terméktípus: Késélezés
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

WMF - egészséges főzés prémium minőségű edényekkel

WMF - prémium német design

WMF - prémium német minőség az Ön konyhájába

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428