Function 4 párolóedény, Ø 20 cm

Kód: WM0766206380
36 290 Ft
Raktáron (2 db)

Részletes méretek:

  • Ø 20 cm
  • fazék súlya 0,75 kg
  • szélesség fülekkel 29 cm
  • magasság 10 cm

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 20 cm átmérőjű Function 4 párolóedény vízgőzben történő kíméletes főzésre alkalmas. Például a brokkoli, burgonya vagy lazacfilé így pillanatok alatt elkészül. A párolóedényt az élelmiszerekkel együtt egyszerűen csak függessze a fazékban lévő forró víz fölé, és takarja le a tolófedővel. Ez a főzési mód valóban nagyon egészséges, ugyanis a vitaminokat és az ásványi anyagokat a víz nem oldja ki az ételből. Ezenkívül ez a lábakkal rendelkező párolóedény tésztaszűrőként is használható.

Function 4 fazéksorozat individualisták számára.. A fedő változtatható pozíciójának köszönhetően a szokásos fazéksorozatokhoz képest 4 kiegészítő funkciót kínál. A fedő négy különböző kiöntő pozícióval rendelkezik - teljes tartalom kiöntése, nagy nyílás szűrővel, kicsi nyílás szűrővel és zárt pozíció. A fedő pontos pozíciójának jelölése a fémgyűrűn található. A fazekak fedőin szilikongyűrű található, így azok teljesen csendesen fedhetők le. A Function 4 sorozathoz tartozó valamennyi fazék belső mérőskálával rendelkezik.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Edény tartozékok és kiegészítők
Garancia: 2 év
Súly: 1.02 kg
Sorozat: WMF Function 4
K překladu: CZ AUTO
Margin: A
Méret: 20 cm
Terméktípus: Edény kiegészítők

Function 4

Function 4 - gyártás

Function 4 - használat

Function 4 - tisztítás és ápolás

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
SM Szerző | 2.12.2021
tökéletes
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428

 

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés