Pároló betét FUNCTION 4 20 cm, WMF

Kód: WM0766206380
Márka: WMF
41 480 Ft
Raktáron (6 db)

Részletes méretek:

  • Ø 20 cm
  • fazék súlya 0,75 kg
  • szélesség fülekkel 29 cm
  • magasság 10 cm

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 20 cm átmérőjű Function 4 párolóedény vízgőzben történő kíméletes főzésre alkalmas. Például a brokkoli, burgonya vagy lazacfilé így pillanatok alatt elkészül. A párolóedényt az élelmiszerekkel együtt egyszerűen csak függessze a fazékban lévő forró víz fölé, és takarja le a tolófedővel. Ez a főzési mód valóban nagyon egészséges, ugyanis a vitaminokat és az ásványi anyagokat a víz nem oldja ki az ételből. Ezenkívül ez a lábakkal rendelkező párolóedény tésztaszűrőként is használható.

Function 4 fazéksorozat individualisták számára.. A fedő változtatható pozíciójának köszönhetően a szokásos fazéksorozatokhoz képest 4 kiegészítő funkciót kínál. A fedő négy különböző kiöntő pozícióval rendelkezik - teljes tartalom kiöntése, nagy nyílás szűrővel, kicsi nyílás szűrővel és zárt pozíció. A fedő pontos pozíciójának jelölése a fémgyűrűn található. A fazekak fedőin szilikongyűrű található, így azok teljesen csendesen fedhetők le. A Function 4 sorozathoz tartozó valamennyi fazék belső mérőskálával rendelkezik.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Gőzölő kosarak
Jótállás: 2 év
Súly: 1.02 kg
Anyag: Rozsdamentes acél
Méret: 20 cm
Tulajdonságok: Mosogatógépbe alkalmas
Terméktípus: Edény kiegészítők
Sorozat: WMF Function 4
Margin: B
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Function 4

Function 4 - gyártás

Function 4 - használat

Function 4 - tisztítás és ápolás

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428