Faliórák

összesen 10 termék
Falióra CRONO ⌀ 30,5 cm, Blomus
51 790 Ft –28 %
36 870 Ft
BM65436
Falióra TEMPUS 25 cm, szürke, Philippi
26 290 Ft
PHP183019
Falióra RIM L 40 cm, khaki, Blomus
51 730 Ft –13 %
44 840 Ft
BM65912
Falióra TEMPUS W4 20 cm, fehér, Philippi
26 590 Ft
PHP183023
Falióra RIM S 20 cm, khaki, Blomus
30 420 Ft –13 %
26 370 Ft
BM65909
Falióra TEMPUS W4 31 cm, fehér, Philippi
34 990 Ft
PHP183021
Falióra RIM 20 cm, barna, Blomus
30 420 Ft –13 %
26 370 Ft
BM65907

Faliórák - időszerű és stílusos kiegészítője otthonának

Stílusos falióra - több, mint egy egyszerű időmérő eszköz

A faliórák nem csupán funkcionális időmérő eszközök, hanem a belsőépítészet lenyűgöző darabjaivá is válhatnak. A stílusok, méretek és formatervek széles választékával a faliórák zökkenőmentesen illeszkednek bármilyen belső témába, a minimalistától a vintage-en át a modern sikkesig. Egy jól megválasztott falióra fókuszpontként szolgálhat, felhívva a figyelmet és karaktert kölcsönözve a szobának. A nagyméretű, díszes faliórák drámai hatást kelthetnek, míg a karcsú, modern formatervezésűek hozzájárulhatnak a visszafogott elegancia érzéséhez. Emellett a faliórák gyakorlati előnye, hogy segítik a tér ritmusának és szervezettségének megteremtését, és így segítik az időbeosztást. Akár önálló darabként, akár egy kurátori galériafalba beépítve, a faliórák képesek a szoba esztétikáját fokozni, miközben funkcionális szerepüket is betöltik, így a belsőépítészet sokoldalú és hatásos elemévé válnak.

A Kulina oldalon számos különböző típusú lakberendezési tárgyat kínálunk, beleértve a képkereteket, vázákat vagy figurákat.

Mi az ideális méret egy falióraesetében?

Ez egy trükkös kérdés, mivel nincs olyan méret, amely mindenre megfelel, és a választás az ízléstől függően változik. Ha azt szeretné, hogy a falióra finom dekorációs tárgy vagy minden figyelmet magára vonzó darab legyen, akkor a tipikus méret 15 és 31 cm között van.

A 25-45 cm-es faliórák a legjobb választás a visszafogott hangulathoz. Ezek a faliórák színt vagy csillogó vonzerőt kölcsönöznek anélkül, hogy elnyomnák a többi tervezési elemet.

Ugyanígy nagyot mutathat, ha nagyobb méretet választ, például 50 vagy 71 cm-t. Hogy még jobban kiemelkedjen, gondolkodjon egy feltűnő textúrájú keretben, például egy kézzel faragott fa vagy kézzel festett fémkeretben.

Hol lehet elhelyezni egy falióra ?

Sok mindent figyelembe kell venni, amikor eldöntjük, hogy hová helyezzünk el egy falióra, például a személyes választást, a tér elrendezését stb. Használhat egy falat:

  • Nappali: A tévével szemben lévő falra, vagy olyan falra, amely sok természetes fényt kap a nappaliban.
  • Konyha: A konyhában elhelyezett falióra segíthet nyomon követni az időt, miközben a konyhában elkészíti az ételeket.
  • Hálószoba: A hálószobában elhelyezett falióra szintén segíthet abban, hogy reggelente időben felkeljen, és tisztességes időpontban feküdjön le éjszakára.

Ne feledje, hogy nem korlátozódik a fent említett területekre, és bárhol elhelyezheti a falióra , ahol csak szeretné. Weboldalunkon ébresztőórákat és asztali órákat is vásárolhat.

Ajándékozható-e óra?

Kétségtelenül igen, a faliórák kiváló ajándékok. Minden eseményre, legyen az születésnap, évforduló vagy lakásavató, hasznos és kedves ajándék. Ezek is a legdivatosabb, legolcsóbb és leghasznosabb ajándékok közé tartoznak, amelyeket adhatunk.

Az óra ajándékba adásakor azonban fontos figyelembe venni a címzett preferenciáit és stílusát, mivel a hagyományos és a kortárs stílusok széles skáláján mozognak. Gyakran különböző anyagokból, például rozsdamentes acélból, papírból és alumíniumból készülnek.