Lapostányér EQUINOX 31,5 cm, borsfehér, REVOL

Kód: RV649501
Márka: REVOL
18 550 Ft –10 %
Lapostányér EQUINOX 31,5 cm, borsfehér, REVOL
18 550 Ft –10 % 16 540 Ft
Raktáron (4 db)

Az Equinoxe sorozat röviden:

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az Equinoxe sorozat jellemzői :

  • formatervezés, melyet a vonzalom ereje ihletett
  • részben zománcozott felület
  • kitűnő minőségű francia porcelán
  • szilárd alapanyag, mely ideális a mindennapokra
  • sütőben (+300°C-ig) és mikrohullámú sütőben egyaránt használható
  • tisztítható mosogatógépben

A különleges Equinoxe sorozat a Revol társaság egyik legérdekesebb és legszokatlanabb alkotása. A francia „Equinoxe” kifejezés a napéjegyenlőséget jelöli, melyet az idők kezdete óta titokzatosság leng körül. A Föld és az Ég dagályhozó táncra perdül, s e kettő nászából születnek az évszakok. Váltakozásuk nosztalgiával és várakozással tölt el bennünket. Amikor őszbe fordul a nyár, tudjuk, hogy hamarosan hosszú, mély álomra hajtja fejét a természet. Beérnek a gyümölcsök, az őszirózsák ezer színben ragyognak és elérkezik a szüret ideje. A múló nyár illata keveredik a közelgő ősz illatával, a fák pedig ezer színben pompáznak. A színek és az illatok ihletteljes és harmonikus összeölelkezése ilyenkor alkotásra serkent szinte mindenkit, különösen a mesterszakácsokat.

Az Equinoxe sorozat kitűnő minőségű francia porcelánból készül. A REVOL társaság porcelánja 100%-osan természetes, kadmium- és ólommentes. Mivel pórusmentes, nem szívja magába az olajat, a baktériumokat és a szagokat sem, így teljesenhigiénikus. Rendkívül jól bírja a hősokkot, ezért amellett, hogy használható sütőben (+300°C-ig) és mikrohullámú sütőben, akár a fagyasztóba is helyezhető. Az Equinoxe termékek tisztíthatók mosogatógépben.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Étkező tányérok
Jótállás: 2 év
Súly: 1.1 kg
Terméktípus: Tányér
Sorozat: REVOL Equinoxe
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A Revol egy hagyományos családi vállalkozás, 1768-ban alapították a franciaországbeli Ponsas városában. Ez a porcelángyártó cég a főzésre és tálalásra szánt edények és tartozékai széles skáláját kínálja. Talán a legismertebb termékük az összetéveszhetetlen "gyűrött" poharak különféle dekorációkkal és méretekben. 104397