Élelmiszer-tárolók Tefal

összesen 32 termék
Üveg tárolóedény készlet 3 l, Tefal
14 740 Ft –8 %
13 420 Ft
TEFN1041210
Uzsonnás doboz MASTER SEAL TO GO 1 l, zöld, Tefal
6 050 Ft –6 %
5 670 Ft
TEFK3100512
Tárolóedény készlet MASTER SEAL FRESH 850 ml, kerek, Tefal TEFK3022312
Tárolóedény készlet MASTER SEAL FRESH 1,2 l, Tefal TEFK3021412
Tárolóedény készlet MASTER SEAL FRESH 1 l, Tefal
2 760 Ft
TEFK3021212
Tárolóedény készlet MASTER SEAL FRESH 1,6 l, Tefal TEFK3021912
Üveg tárolóedény készlet 1,2 l, Tefal
11 460 Ft –6 %
10 700 Ft
TEFN1150510
Uzsonnás doboz MASTER SEAL TO GO 1,2 l, piros, Tefal TEFK3102512
Fel
További termékek

Emelje fel konyhai tárolását a Tefal ételtároló edényekkel, ahol az innováció és a kényelem találkozik. Ezeket a sokoldalú tárolókat úgy tervezték, hogy frissen és rendezetten tartsák az ételeket, így az ételek előkészítése és tárolása gyerekjáték lesz.

A Tefal, a konyhai eszközök megbízható neve, kiterjeszti szakértelmét az élelmiszer-tartályokra is. Ezek a tárolók több mint egyszerű tárolási megoldások; olyan alapvető eszközök, amelyek segítenek megőrizni az ételek minőségét és ízét.

A Tefal ételtárolók középpontjában a hatékonyság és a megbízhatóság áll. A kiváló minőségű anyagokból készült edényeket úgy tervezték, hogy ellenálljanak a napi használat viszontagságainak, miközben megőrzik az összetevők és maradékok frissességét.

A biztonság a Tefal számára elsődleges fontosságú, ezért az ételtartályok nem tartalmaznak olyan káros vegyi anyagokat, mint a BPA. Ön nyugodtan tárolhatja ételeit, tudva, hogy azok biztonságosak Ön és családja számára.

A testreszabhatóság kulcsfontosságú, amikor a konyhája megszervezéséről van szó, és a Tefal ételtartályok különböző formákat és méreteket kínálnak, hogy megfeleljenek a különböző tárolási igényeknek. A maradékok tárolásától kezdve az előttünk álló hétre való ételkészítésig ezek a tárolók alkalmazkodóképesek és sokoldalúak.

A tisztítás és karbantartás problémamentes a Tefal élelmiszer-tartályokkal. A legtöbb modell mosogatógépben mosható, így kevesebb időt tölthet a takarítással és több időt az ételek élvezetével.

A Tefal az ételtartályok széles választékát kínálja, az egymásra rakható tárolóedényektől a száraz árukhoz, a folyadékok és romlandó élelmiszerek légmentesen záródó tárolóedényeiig. Akár elfoglalt otthoni szakács, akár lelkes ételkészítő, a Tefal kínálatában megtalálható az Ön igényeinek megfelelő, tökéletes ételtároló edény.

A Tefal élelmiszer-tartályok több mint egyszerű tárolási megoldások; a jól szervezett és hatékony konyha elengedhetetlen eszközei. Fedezze fel választékunkat még ma, és tapasztalja meg a kényelem és a minőség tökéletes keverékét az ételek tárolása és az ételkészítés során.