Diamond Active Lite indukciós titánkukta, Ø 28 cm

Kód: WL128DALI
82 890 Ft
Raktáron (4 db)

Diamond Active Lite titánkukták a német WOLL márka innovatív termékei. Speciális, tapadásgátló felület-kialakításuknak köszönhetően ideális segítséget jelentenek az egészséges és energiatakarékos főzéshez, valamint kiválóak a zsírmentes vagy minimális mennyiségű zsiradékon való sütéshez. Sütőben való sütésre is használhatók. A sorozat edényei egyesítik az egyedülálló, kézzel öntött-technológia, a high-tech tapadásgátló titán felület, és a praktikus, tökéletesen passzoló, szabadalmaztatott fedél minden előnyét. Főzzőn nagy gőzzel, ahogy megszokta, de kevesebb párával és rövidebb idő alatt!

Részletes információ

Termék részletes leírása

Diamond Active Lite titánkukták a német WOLL márka innovatív termékei. Speciális, tapadásgátló felület-kialakításuknak köszönhetően ideális segítséget jelentenek az egészséges és energiatakarékos főzéshez, valamint kiválóak a zsírmentes vagy minimális mennyiségű zsiradékon való sütéshez. Sütőben való sütésre is használhatók. A sorozat edényei egyesítik az egyedülálló, kézzel öntött-technológia, a high-tech tapadásgátló titán felület, és a praktikus, tökéletesen passzoló, szabadalmaztatott fedél minden előnyét. Főzzőn nagy gőzzel, ahogy megszokta, de kevesebb párával és rövidebb idő alatt!

A Diamond Active Lite gyémánt edzett acéledényei igazi kincset jelentenek a háztartásban. Az edényfal tapadásgátló tulajdonságai átlagon felüliek. A karcolásoknak is szokatlanul jól ellenáll, bátran használhat hozzá fémeszközöket is. Könnyen tisztítható kézzel és mosogatógépben egyaránt.

A Diamond Active Lite fazekai nagyon kedveltek a háztartásokban, egyrészt kivételesen ellenálló tapadásgátló felületük, másrészt villámgyors, megbízható hőátadó képességük miatt, amelyet a különleges, 6 rétegű, minőségien megmunkált edényalj tesz lehetővé. Az edényeket bármilyen tűzhelyen, indukciós főzőlaspon, sőt, 250 ° C-ig sütőben is használhatjuk. A könnyű kezelhetőség érdekében a fedő robusztus, hőálló műanyagból készült fogantyúval van ellátva.

Igazán ügyes találmány a Diamond Active Lite edények innovatív, szabadalmaztatott, hőedzett biztonsági üvegből készült fedője, amely úgy teszi lehetővé a főzést és párolást nyomás alatt, hogy a nyersanyagot a főzés során is bármikor hozzátehetjük, anélkül, hogy a pára elillanna az edényből. Így mindent gyorsabban és egészségesebben készíthet el, ráadásul a konyhája is kevésbé lesz ételszagú. A fedő egy széles szilikon-peremmel és egy szeleppel van ellátva, amely nyomáskiegyenlítő funkcióval bír, és állandó nyomást biztosít az edény belsejében. A kukta nyitását biztosító, speciális mechanizmus egy kézzel is könnyedén nyitható-zárható,ami nagyon megkönnyíti a konyhai munkát. A minőségi üvegfedőnek köszönhetően tökéletesen figyelemmel kísérheti az étel készülési folyamatát, nem úgy, mint a rozsdamentes acélfedelű kukták esetében. A Diamond Active Lite főzőedényeknek minden olyan háztartásban ott kell lennie, ahol csak egy kicsit is komolyan veszik az ételkészítés művészetét.

A Diamond Active Lite sorozat

 • Multifunkciós titánkukták, amelyekben a egészségesebben és energiatakarékosabban főzhet.
 • Kiválóan használható sütéshez, pároláshoz, kiolvasztáshoz, főzéshez és sütőben való sütéshez is.
 • Kézzel öntött, egy acéldarabból készült edény, amely ennek köszönhetően nagyobb mechanikai és termikus stabilitással bír
 • Egyesíti a kézműves kidolgozást és az innovatív technológiákat.
 • Robusztus, formatartó, hosszú élettartamú edény, az edénytestre 25 év a garancia.
 • Kivételesen jó tapadásgátló tulajdonságokkal bír, lehetővé teszi az egészségesebb, zsiradékmentes főzést, sütést.
 • Duplán edzett és karcálló, nem tartalmaz PFOA származékokat.
 • Fémeszközökkel is érintkezhet, egyáltalán nem karcolódik.
 • Magas hőmérsékleten történő kirántáshoz, valamint puha szerkezetű húsok és zödségek, pld. halak párolásához, sütéséhez is kiválóan használható.
 • A fedő bármikor felemelhető főzés közben, a speciális szelepnek köszönhetően.
 • A főzés közben bármikor hozzátehet alapanyagokat az ételhez, anélkül, hogy elillanna a pára.
 • Az edény a szabadalmaztatott záró mechanizmusnak köszönhetően könnyedén nyitható és zárható egy kézzel is.
 • 50% -kal rövidebb főzési idő, 70% -kal kevesebb energiafogyasztás.
 • Az elkészült étel ízletesebb, vitaminokban gazdag marad, a konyhában pedig nincs kellemetlen, nehéz szag.
 • 8 mm vastag, stabil edényaljjal rendelkezik, melyet külön a WOLL számra előállított ferromágneses acélból gyártanak.
 • A vastag edényalj nagyon gyors hőátadást biztosít az edény egész felületén.
 • Bármilyen típusú tűzhelyen használható, beleértve az indukciós főzőlapot is.
 • Az edény szélei meg vannak erősítve, így jobban ellenáll az ütődésnek.
 • Csöpögésmentes kialakítás, könnyű kiöntés.
 • A fogantyúk alkalmasak sütőben való használatra is (max. 250 ° C-ig) és szilárdan hozzá vannak erősítve az edényhez.
 • Az edények, valamint a fedél is tisztítható mosogatógépben.

Figyelem! A kuktát, legyen az fazék vagy serpenyő típusú, csak 2/3-ig szabad megtölteni, ugyanis helyet kell hagyni a főzés során kialakuló párának, amiben az ételek főni fognak.

 

Milyen anyagokból és milyen technológiákkal dolgozunk?

A WOLL márka professzionális öntvényein szereplő „Made in Germany” védjegy a legmagasabb minőségi kivitelezés garanciája. A WOLL edények a gyártási folyamata során folyamatos, több fázisú a minőség-ellenőrzésen mennek keresztül. A WOLL társaság által alkalmazott technológia környezetbarát, alacsony szén-dioxid-kibocsátást eredményez. A WOLL márka egyedi edényei kiváló minőségű alumínium-ötvözetből, kézi öntéssel készülnek, ami különlegessé teszi őket a hagyományos, névtelen gyári termeléssel szemben. A kézi öntés lassú, precíz munkafolyamata során ugyanis nem keletkeznek olyan apró légzsákok, amelyek csökkentik az anyag minőségét.

Az így kapott alumínium öntvényre még több réteg is kerül az edény nagyobb ellenállóságának és tapadásmentességének érdekében. Mielőtt azonban ez megtörténik, az edény felülete többszörös csiszolási procedúrán megy keresztül, többek közt homokfúvásos technikával. Az edénytest kialakításának következő szakasza a titánrészecskékkel történő edzési folyamat, amelynek során 20 000 ° C-ot is meghaladó hőmérsékletű plazmasugárral égetik ki. Az edény ennek köszönhetően nagyon stabillá válik, méret- és formatartó lesz, valamint nagyon ellenálló a mechanikai sérülésekkel szemben. Ekkor kerül rá az a réteg, amely a korróziótól védi az edénytestet, majd a harmadik réteg, amely kiváló anti-adhéziós, vagyis tapadásgátló tulajdonságokkal bír. Az utolsó, keményített külső réteg szintén a tapadásgátlást szolgálja, tökéletes minőségét a gyémántrészecskékkel történő dupla edzési mechanizmus biztosítja. Az egyedülálló, ferromágneses acélból gyártott indukciós lemez rendkívül gyorsan és egyenletesen vezeti a hőt, az energiaveszteség szinte minimális. Aki a WOLL edényeit választja, az egy féltve védett, hét lakat alatt őrzött gyártási titok minőségi termékeit tudhatja magáénak.

A kiváló minőségű tapadásgátló réteg, a speciális gyártási folyamatnak köszönhetően rendkívül ellenálló, így az edény bátran tisztítható mosogatógépben, és nem tudnak neki ártani a fém konyhai eszközök sem. (Az edény életének meghosszabbítása érdekében azonban azt javasoljuk, hogy inkább kímélő fa vagy szilikon eszközöket használjon.). A speciálisan edzett tapadásgátló felületének hála a WOLL márka termékei garanciát jelentenek az egészséges, kevés zsiradékkal vagy akár anélkül főző háziasszonyok számára. A WOLL termékek biztonságosak és nem tartalmaznak PFOA származékokat. A WOLL edényekben készült ételek kivételesen gazdagok vitaminokban. A termékek hőellenállása eléri a 250 ° C-ot, ami kifejezetten alkalmassá teszi ezeket az edényeket a puha szerkezetű, törékeny élelmiszerek, pld. halak párolására és sütésére is. A Diamond Active Lite kukták ellenállnak a „termikus sokk”-nak is, vagyis zsiradék nélkül is hirtelen hevíthetők a megrongálódás veszélye nélkül. A minőségi tapadásgátló tulajdonságainak következtében könnyen tisztítható.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kukták
Garancia: 2 év
Súly: 2.56 kg
Sorozat: WOLL Diamond Active Lite Induction
Anyag: Titán
K překladu: CZ AUTO
Margin: A
Méret: 28 cm
Terméktípus: Kukta
Tulajdonságok: Sütőbe alkalmas

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
NI Szerző | 28.5.2022
Nagyon jó választás volt. Élvezet benne a főzés, ízletesebb az étel benne, kevesebb időt töltök a konyhában ha ebben a kuktában főzök és ami nagy előnye, látom az ételek hogy főnek benne. Már főztem benne levest, pörköltet, főzeléket és minden finom lett. Egyik legjobb döntésem volt a megvásárlása.
5
KB Szerző | 26.12.2021
Elégedett vagyok a termékkel, jó választás volt!

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés