Dekantálótölcsér 9 cm, WMF

Kód: WM0658446040
Akció
Márka: WMF
13 790 Ft –25 %
Dekantálótölcsér 9 cm, WMF
13 790 Ft –25 % 10 210 Ft
Raktáron (9 db)

ez a polírozott Cromargan® (18/10 rozsdamentes acélból) készült Vino dekantáló tölcsér nem csak nemesen néz ki, de finomítja is a borát. A beépített szűrő felfogja a parafa maradványokat a dekantálóba töltéskor. A tölcsér végén lévő finom lyukak a dekantált bort a dekantáló teljes szélességében elosztják. Ez az eljárás a dekantált bornak sok levegőt biztosít, ami szükséges a jellegzetes illatának kialakulásához.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez a fényezett Cromargan® (18/10 rozsdamentes nemesacél) Vino dekantáló tölcsér nemcsak nemes megjelenésű, hanem még a bort is fennköltté teszi. A beépített szűrő a dekantáló edénybe történő átöntéskor felfogja a parafa maradványokat. A tölcsér végén található apró nyílások a dekantáló edény teljes szélességében szétterítik az átöntött bort. Ezzel az eljárással az átöntött bor nagyon sok levegőhöz jut, amire a jellegzetes bukéja kifejtése miatt van szüksége.

A minőségi bor helyes felszolgálása mindig szertartás. A szakértők szívesen használják a WMF Vino sorozat segédeszközeit.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Italkiöntők
Jótállás: 2 év
Súly: 0.18 kg
Terméktípus: Bár kiegészítők
Sorozat: WMF Vino
Margin: C
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

WMF - egészséges főzés prémium minőségű edényekkel

WMF - prémium német design

WMF - prémium német minőség az Ön konyhájába

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428