Classic Line spékelő kés

Kód: WM1874536030
8 490 Ft
Raktáron (>5 db)

A Classic Line fűszerkés a penge formájának köszönhetően ideális a húsok fűszerezéséhez. Hús vagy gyümölcs vágására egyaránt alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Classic Line spékelőkés formájának köszönhetően ideális spékeléshez és húsokkal való munkához. Hámozáshoz, szeleteléshez, illetve gyümölcs- és zöldségfaragáshoz is használható.

A Classic Line sorozat termékei modern technológiákkal készülnek, klasszikus formatervezésben. A kések pengéje speciális késacélból van gyártva, melyet kétkezi munkával éleznek. Ennek köszönhető többek közt, hogy rendkívül sokig megtartják élességüket. A kések nyele kiváló minőségű műanyagból készül. A szegecselés mentén nincsenek hézagok, amelyekben megmaradhatnának a baktériumok, tehát végeredményben kifejezetten higiénikusak is. Ezek a kések tökéletesen megfelelnek a kezdő szakácsok számára!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Speciális kések
Garancia: 2 év
Súly: 0.1 kg
Sorozat: WMF Classic Line
K překladu: CZ AUTO-PRO
Margin: A
Méret: 10 cm
Pengehossz: 10 cm
Terméktípus: Speciális kés

WMF - egészséges főzés prémium minőségű edényekkel

WMF - prémium német design

WMF - prémium német minőség az Ön konyhájába

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428

 

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés