Vörösboros pohár SHIRAZ, SYRAH VINUM 690 ml, Riedel

Kód: RD641630
Márka: Riedel
20 700 Ft –11 %
Vörösboros pohár SHIRAZ, SYRAH VINUM 690 ml, Riedel
20 700 Ft –11 % 18 380 Ft
Raktáron (2 db)

Két év Syrah pohártervezési szakértelem után a Riedel bemutatja a Syrah Vinum Shiraz poharakat,amelyeket úgy terveztek meg, hogy formájukban és funkciójukban is megfeleljenek a Syrah szőlő különleges ízvilágának.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Syrah pohár két évig tartó szakértői tervezése után bemutatja a Riedel a Shiraz, Syrah Vinum poharakat, melyek alakjukkal és funkciójukkal kiválóan bemutatják a Syrah fajta apró ízkülönbségeit.

A Shiraz név alatt ma az Ausztráliából származó egyik legkedveltebb borfajta értendő. Az eltérő talaj- és éghajlati körülményeknek köszönhetően teltebb mint a francia fajta, a szájban gazdag, tüzes, enyhe növényi tónusos bor.

A Vinum pohár tökéletesen közvetíti a Shiraz szőlőkből készült bor élvezetét. Kihangsúlyozza a rejtett tanninokat a koncentrált, érett gyümölcsös aromában. A bor ennek a pohárnak köszönhetően összetettségét és a finomságát bontakoztatja ki!

A Vinum Syrah ezen kívül megfelel a déli Côte du Rhône Syrah alapú kevert borokra, melyek a Grenache, Mourvedre és Syrah fajtákból indulnak ki, mint például a Châteauneuf-du-Pape.

A Shiraz, Syrah Vinum Riedel poharakat a következőkhöz javasoljuk:

  • Amarone
  • Châteauneuf-du-Pape
  • Grenache
  • Hermitage rouge
  • Malbec
  • Mourvedre
  • Shiraz, Syrah

VINUM sorozat:

1986-ban bemutatásra került a Vinum pohársorozat - történelmileg az első gépi gyártású borospohár-sorozat, amely a különböző szőlőfajtákból és jellegükből indult ki.

Ez a sorozat globálisan megváltoztatta a borospoharak kultúráját.

Funkciós, minőségileg értékes, árban hozzáférhető, nagy darabszámban gyártott - a Riedel társaságnak sikerült a világ fogyasztóit és éttermeit meggyőzni arról, hogy a bor élvezése a megfelelő pohárnál kezdődik.

A Georg Riedeltől származó Vinum kollekció irányadó elve az, hogy a tartalom határozza meg a formát. Ez a sorozat egy nagyon kellő variánsa az Ön „vitrum-vinotékájának“ a mindennapokra.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borospoharak
Jótállás: 2 év
Súly: 0.63 kg
Anyag: Üveg
Terméktípus: Poharak
Sorozat: Riedel Vinum
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: