Adamant Comfort tapadásmentes serpenyő, Ø 2 cm

Kód: FS159105241000
36 080 Ft
Raktáron (3 db)

Ahogy a termékcsalád neve is mutatja, az Adamant serpenyőket nemcsak kiváló hőtechnikai tulajdonságaik, hanem nagyfokú tartósságuk is jellemzi. A szilícium-karbid részecskékkel történő felületkezelésnek köszönhetően a serpenyő kiváló vezetőképességetbiztosít, miközben nagymértékben ellenáll a karcolásoknak és egyéb mechanikai sérüléseknek. Tak sajnálat nélkül használhat fémszerszámokat.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Amint a sorozat neve is sugallja, az Adamant serpenyők kiváló termikus tulajdonságok mellett nagy ellenálló készéséggel rendelkeznek. A szilícium-karbid bevonatú felületnek köszönhetően a serpenyő kiváló hővezető, valamint  nagyrészt ellenálló a karoclások és egyéb mechanikai sérüléssel szemben. Így gond nélkül használhat a sütés során  fém eszközözket.

 

Ezenkívül a Comfort modell nagy, tapadásmentes sütőfelülettel van ellátva, továbbá  biztosnági fogantyúval, amely fedővel való főzés során lehet segítségére. Használható indukciós felületen is.

  • Ellenálló felületi kivitelezés,lehetővé teszi fém eszközök használatát
  • Tapadásmentes belső felület, magas fúvezető képesség
  • Csúszásmentes nyél
  • Minden hőforrásra alkalamas, beleértve az indukciót is
  • Könnyű, egyszerű használat, akasztónyílással ellátva

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Univerzális serpenyők
Garancia: 2 év
Súly: 1.33 kg
K překladu: CZ AUTO
Margin: E
Méret: 24 cm
Terméktípus: Univerzális serpenyő
Tulajdonságok: Indukcióra alkalmas

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A Fissler GmbH a legnagyobb német háztartási és konyhai készülékek gyártója. Az edények precíz kidolgozásban, célszerűségben és kifinomult formatervezésben kiválóak. Bár a Fissler egyike a német szuperbrandnak, még mindig egy világos céllal rendelkező családi vállalkozás. 104350

 

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés