Acél grillserpenyő téglalap alakú Mineral B Element 38 x 26 cm

Kód: DB564002
39 390 Ft –16 %
Acél grillserpenyő téglalap alakú Mineral B Element 38 x 26 cm
39 390 Ft –16 % 33 160 Ft
Raktáron (3 db)

Az alábbi grillserpenyő a közkedvelt Mineral B Element sorozat része. Ideális grillezett finomságok elkészítésére. Használható minden hőforráson, többek között forró parázson és kerti grilleken. Áthelyezését a két rozsdamentes acélból készült fül megkönnyíti.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az alábbi grillserpenyő a közkedvelt Mineral B Element sorozat része. Ideális grillezett finomságok elkészítésére. Használható minden hőforráson, többek között forró parázson és kerti grilleken. Áthelyezését a két rozsdamentes acélból készült fül megkönnyíti.

A Mineral B Element a francia de Buyer társaság rozsdamentes acélserpenyő sorozata. A de Buyer társaság világszerte elismert, főleg a professzionális körökben, ahol az acélserpenyők nagyon közkedveltek a pótolhatatlan tulajdonságuknak köszönhetően a hús vagy zöldség resztelésnél. A Mineral B Element edénysorozat háztartások részére van szánva és méhviasz bázison alapuló bevonattal tökéletesített a még jobb a tapadásgátló tulajdonságok elérése érdekében. Ez az oxidálódás ellen véd, és növeli a serpenyők természetes tapadásgátló képességét, amely minden további használattal javul. A serpenyők minden főzőfelületre alkalmasak, beleértve az indukciós főzőlapot is. A Mineral B Element acél serpenyők 100%-an természetesek, felhasználásuk környezetbarát, és újrahasznosíthatók.

Mineral B Element serpenyők sütőben is használhatók, 180°C-os hőmérséklet mellett nem tovább, mint 10 percig. Ha a serpenyő hosszabb ideig a sütőben marad, a nyél lakkozása lepattoghat. Amennyiben előnyben részesíti a sütőben is használható serpenyőket, akkor válasszon inkább a Mineral B Element PRO vagy a French Collection B Element sorozatok serpenyői közül, ezek ugyanis korlátlan ideig használhatóak a sütőben.

A Mineral B Element serpenyők jellemzői:

  • A serpenyők ideálisan a hús vagy zöldség hirtelen pirítására és grillezésére, ropogós palacsinta és tökéletes omlettre készítésére.
  • Az acél 100%-an természetes anyag, méhviasz bázison alapuló bevonattal rendelkezik.
  • A Mineral B Element serpenyők nincsenek semmilyen mű tapadásgátló réteggel bevonva, nem tartalmaznak PFOA-t sem PTFE-t.
  • A serpenyők nem tartalmaznak vegyi-anyag adalékokat sem, környezetkímélő gyártási eljárással jönnek létre.
  • Ökológiai és újrahasznosítható.
  • A serpenyőben előforduló vasmolekulák az egészségre nézve hasznosak.
  • A serpenyők nagyon magas hőmérsékleten használhatók, melyen a készülő étel pórusai gyorsan behúzódnak és nincs vitamin és tápanyag veszteség.
  • Minél többször van a serpenyő használva, annál jobbak a tapadásgátló tulajdonságai.
  • Kiváló hővezető képesség jellemzi.
  • Robusztus kivitelezésű, nagyon hosszú élettartammal bír.

Maillard-reakció:

Amikor a serpenyő több mint 140°C-ra van hevítve, akkor a készített ételek felülete a természetes nedvek karamellizálásával nagyon gyorsan behúzódik. Ezáltal kéreg jön létre, amely védi az étel belsejét a kiszáradástól. Ennek eredménye a ropogósra sült felületű, belül pedig finom puha étel. Kiváló a hús pirításához, ropogós palacsinták vagy finom omlettek készítéséhez.

Hogyan használjuk helyesen a Mineral B Element serpenyőket:

Az első használat előtt: a serpenyőt öblítse ki forró vízzel és jól szárítsa meg. A serpenyőbe öntsön olajat kb. 1 mm magasságig és melegítse kb. 5 percig. Az olajat öntse ki és a serpenyőt törölje meg konyhai papírtörlővel. Minél többször van a serpenyő használva, annál jobbak a főzési eredmények és minél feketébb a belső felület, annál jobb tapadásmentes tulajdonságokat kapunk. A serpenyő mosogatógépben nem tisztítható, mert elveszíti tapadásgátló tulajdonságait és rozsdásodni fog.

Főzési eljárás: a serpenyőt egy kevés olajjal melegítse fel. Amint megfelelően felhevül, az ételt hirtelen pirítsa meg mindkét oldalról. Húzza le a hőt és a sütést szükség szerint folytassa.

Használat után: Távolítsa el az ételmaradékokat és a serpenyőt öblítse le forró vízzel. Ezt követően azonnal törölje meg törlőkendővel, hogy a serpenyő megőrizze tulajdonságát és megelőzze a rozsdásodást.

Tisztítás és karbantartás: használjon durva szemcsés tengeri sót (víz nélkül), melyet szórjon a serpenyőbe és másfél percig melegítse magas hőfokon. Majd törölje meg konyhai papírtörlővel. A durva tengeri só eltávolítja az odaégett ételmaradékokat és nem kívánatos szagokat. Ezt követően kenje meg olajjal és tárolja száraz helyen.

VIGYÁZAT! A serpenyőt soha ne áztassa. Amikor az étel odaég, a serpenyőt súrolja meg durvább mosogató szivaccsal. Mosogatógépben nem tisztítható!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Grill serpenyők
Garancia: 2 év
Sorozat: de Buyer Mineral B Element
Anyag: Acél
Méret: 26 cm
Terméktípus: Grill serpenyő
Tulajdonságok: Indukcióra alkalmas

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A de Buyer társaságot közel 190 évvel ezelőtt alapították a franciaországi Faymont-Val d’Ajol-ban. A mai napig büszke gyökereire, a francia formatervezés hagyományainak és minőségének megőrzésére. Az edények gyártása jelentős részben kézzel történik, és több évtizedes tapasztalat áll mögötte. 109140