Kukta 6 l EcoQuick II

Kód: ZW64243622
66 990 Ft –10 %
Kukta 6 l EcoQuick II
66 990 Ft –10 % 60 506 Ft
Raktáron (4 db)
Várható kézbesítés:
21.10.2021
A gyorsfőzők reneszánszukat élik. És nem is kell, beDovod a segítségükkel hamar elkészíthetsz egy olyan ételt, amire egyébként órákat kellene töltened. Ez a Zwilling termék rozsdamentes acél (héj) és alumínium (mag) kombinációjából készült, hatékony biztonsági mechanizmussal és nyomásszabályozással rendelkezik az edény belsejében, és indukciós főzéshezis használható. Annak érdekében, hogy tökéletes áttekintést kapjon az edényen belüli állapotról, színes mérőórávalvan ellátva, így ránézésre tudja, hogy mi a helyzet.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A ZWILLING® Prime edények röviden:

  • Csúcsminőségű edények 18/10 rozsdamentes acélból
  • Szilikon tömítésű üvegfedő az energiatakarékos főzéshez
  • Speciális SIGMABOND® alj a tökéletes hővezetéshez egészen az edények faláig
  • Nem forrósodó, ergonomikus nyelek / fülek fényesített rozsdamentes acélból
  • Belső mérőskála a könnyebb méréshez
  • Fényűző, elegáns formatervezés, szaténosan sima felület
  • Széles szélek a könnyű és tiszta kiöntéshez
  • Belső skála a könnyebb méréshez
  • Bármilyen hőforráson használható, beleértve az indukciós tűzhelyet
  • Mosogatógépben mosható

A Prime edénysorozat a német ZWILLING J. A. Henckels társaságtól a csúcsminőségű gyártási technológiának, illetve a rendkívül funkcionális, esztétikus formatervezésnek köszönhetően nemcsak a főzés szerelmesei, hanem a hivatásos szakácsok számára is alkalmas. A külső rozsdamentes acél szaténosan sima felületének, valamint a fülek és a nyél különleges alakjának köszönhetően az edények már ránézésre is rendkívül vonzók.

A SIGMABOND® alj szabadalmaztatott gyártási eljárása garantálja, hogy tökéletesen illeszkedik a főzőlaphoz, a hő így az egész felületen keresztül egészen a falak széléig eljut. Gáztűzhelyen sem kell tartania az odaégéstől , az ételek egyenletesen melegszenek. Az extra erős alumínium mag jó hővezetést biztosít, akkumulálja a hőt és azt sokáig meg is tartja. A minőségi SIGMABOND® alj lehetővé teszi a felhevítés utáni energia bevitel csökkentését, amivel megakadályozza az energiapazarlást és óvja a környezetet.

A rozsdamentes acélból készülő edények további előnye a szilikon tömítéssel ellátott üvegfedő, amely lehetővé teszi a főzés tökéletes ellenőrzését, illetve az energiahatékony főzést kis mennyiségű vízzel. Az edények belső falán mérőskála található. A Prime sorozatú fazekak bármilyen hőforráson használhatók, beleértve az indukciós tűzhelyet.

A fényezett rozsdamentes acélból készülő, nem forrósodó, ergonomikus nyelek / fülek mérete kényelmes és biztonságos kezelést tesz lehetővé. Az edények belseje sima felületű. A külső és a belső rozsdamentes acél réteg karcálló, emellett a matt kivitelnek köszönhetően nem láthatók rajta az ujjlenyomatok. Az edények higiénikusak, ízsemlegesek és könnyen tisztíthatók. Az edények és a (tömítés nélküli) fedők mosogatógépben moshatók.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kukták
Garancia: 2 év
Sorozat: ZWILLING EcoQuick II
Terméktípus: Kukta

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: