Karácsonyi dekorációk

összesen 81 termék
Karácsonyfadísz PULCINO PIACERE IL GRANDE fehér, Alessi ALMJ161
Karácsonyfadísz FIDANZAMENTO fehér, Alessi
15 790 Ft
ALMJ167
Karácsonyfadísz SAN BAMBINO fehér, Alessi
11 560 Ft
ALMJ166
Karácsonyi figura HAPPY ETERNITY BABY fehér, Alessi
42 190 Ft
ALAGJ01W
Karácsonyfadísz IL SUD DEL NORD, többszínű, Alessi ALMJ1615
Karácsonyi figura L'ALBERO DEL BENE, többszínű, Alessi ALMJ1617
Karácsonyfadísz RE COCCINELLO piros, Alessi
15 310 Ft
ALMJ168
Karácsonyi figura füstölő állvánnyal ALCE, barna, Alessi ALAMGI22
Karácsonyfadísz MUGETTI E'SMERALDI, többszínű, Alessi ALMJ163
Karácsonyfadísz SNOW FLAKE, fehér, Alessi
7 360 Ft
ALGJ029
Karácsonyfadísz CUBIK TREE, zöld, Alessi
7 360 Ft
ALGJ024
Karácsonyfadísz GENERALE CORALLO, piros, Alessi
11 340 Ft
ALMJ162
Fel
További termékek

Karácsonyi dekorációk - alakítsa otthonát téli csodaországgá

Milyen típusú karácsonyi dekorációk kaphatók a Kulina oldalon ?

AKarácsonyi dekoráció" kifejezés az ünnepi szezonban és különösen a karácsonyi időszakban használt különféle díszekre utal. A Kulina oldalon különleges termékeket kínálunk az egész otthon díszítésére és a család szemének megvilágítására olyan neve s márkáktól, mint aAlessi, a Kähler, a és a Rosendahl.

Termékkollekciónk inspirálhatja Önt, érdekes Karácsonyi dekoráció ötleteket kínál, és segítséget nyújthat Önnek abban, hogy megteremtse saját, egyedi téli csodaországát, amelyben az egész család gyönyörködhet.

 • Karácsonyfadíszek - a karácsonyfadísz egy kis dísz, amelyet a karácsonyfára akasztanak díszítés céljából. A formák, méretek és színek széles skálája létezik, és gyakran üvegből vagy ötvözetből állnak. Vannak hagyományosak, mint a harangok, csillagok és gömbök, míg mások egyedibbek és kreatívabbak.
 • Karácsonyi figurák - A karácsonyi figurák olyan apró tárgyak, amelyeket az ünnepek alatt az otthonok díszítésére használnak. Többféle méretben és formában kaphatók, mint például Mikulás, backpiuper, angyal stb.
 • Gyertyatartók - nézze meg a gyertyatartók választékát, és válassza ki azokat, amelyek a legjobban kiegészítik a karácsonyi dekorációt

Hogyan díszítsd fel a karácsonyfádat profi módon?

A karácsonyfát sokféleképpen fel lehet díszíteni. Néhányan egy témát és színsémát használnak, hogy kifinomult, elegáns fát készítsenek, míg mások élénk színekkel és össze nem illő díszekkel hagyományosabb fát készítenek.

Mindenek előtt javasoljuk, hogy kapcsolja be a lámpákat, hogy nyugodtan elhelyezhesse őket, és biztosítsa a megfelelő elosztást. Kerülje a lámpák csoportos elhelyezését, tartsa őket a lehető legegyenletesebb távolságban, és rejtse el a vezetékeket, amennyire csak tudja.

Másodszor, ne feledje, hogy a fának nem kell egy bizonyos módon kinéznie vagy professzionálisan feldíszítve lennie ahhoz, hogy vidám legyen. A kulcs az, hogy olyan stílust találjunk, amely illik hozzánk és a házunkhoz, és azt a benyomást kelti, hogy karácsony van.

Hogyan díszítheted fel otthonodat karácsonyra?

Az otthon karácsonyi díszítése kellemes módja annak, hogy átölelje az ünnepi hangulatot, és meleg és ünnepi légkört teremtsen. Íme néhány ötlet, amely segíthet otthonod karácsonyi díszítésében:

 • Karácsonyfa: A karácsonyfát fényekkel, díszekkel, füzérekkel, füzérekkel és egy fa tetejével díszíthetjük. Válasszon olyan színsémát, amely kiegészíti otthona belső terét.

 • Koszorúk: Akasszon koszorúkat a bejárati ajtóra és az egész lakásban. Használhat hagyományos örökzöld koszorúkat, vagy kreatív lehet más anyagokból, például díszekből, fenyőtobozokból vagy akár szárított gyümölcsökből készült koszorúkkal.

 • Füzérek és füzérek: Füzérek és füzérek a korlátok, kandallók és ablakpárkányok mentén. Fényeket, díszeket vagy szalagokat adhat hozzá, hogy fokozza ünnepi megjelenésüket.

 • Fények: Tündérfényeket fűzzön fel háza külseje köré, a kerítések mentén vagy a fákra és bokrokra. Bent helyezzen fényeket a karácsonyfára, a polcok mentén és az ajtók körül.

 • Harisnyák: Akasszon harisnyákat a kandalló mellé vagy egy kijelölt harisnyatartó terület mentén. Személyre szabhatja őket minden egyes családtag számára.

 • Gyertyák: Használjon gyertyákat dekoratív tartókban, hogy meleg hangulatot teremtsen. Fontolja meg az olyan karácsonyi illatokat idéző illatgyertyákat, mint a fahéj, a fenyő vagy a mézeskalács.

 • Asztali beállítások: Ünnepélyes terítőkkel, terítőkkel, szalvétákkal és étkészletekkel terítse meg az étkezőasztal . Használjon asztaldíszeket, például ünnepi virágdíszeket vagy gyertyákat.

 • Kandalló dekoráció: Díszítse a kandallópárkányt füzérekkel, harisnyákkal és szezonális dekorációkkal. Olyan ünnepi fókuszpontot is elhelyezhet, mint egy koszorú vagy egy dekoratív transzparens.

 • Diótörők és figurák: Diótörők, Mikulásfigurák, hógömbök és más karácsonyi díszítőfigurák beépítése a dekorációba.

 • Kültéri dekoráció: Ne feledkezzen meg a kültéri terekről. Akasszon fel kültéri fényeket, helyezzen el felfújható dekorációkat, és állítson fel kivilágított rénszarvasokat vagy hóembereket az udvaron.

 • Ablak dekoráció: Díszítse az ablakokat ünnepi témájú ablaktakarókkal, koszorúkkal vagy fényekkel, hogy vidám látványt nyújtson belülről és kívülről egyaránt.

 • Veranda vagy bejárat: A verandán vagy a bejáratnál cserepes örökzöld növényeket, koszorúkat és ünnepi lábtörlőket helyezzen el a vendégek fogadására.

 • Díszek: Akasszon díszeket csillárokra, függönyrudakra vagy akár növényi ágakra, hogy az ünnepi hangulatot az egész otthonában elterjessze.

 • Ünnepi ágynemű: A hálószobák hangulatos légkörének megteremtése érdekében cserélje le a szokásos ágyneműt ünnepi témájú ágyneműre.

 • Lépcsőházi dekoráció: Füzérek tekercselése a lépcsőkorlátok köré, és masnik, díszek vagy szalagok hozzáadása elegánsabbá teszi az egészet.

 • DIY kézművesség: Készítsen saját karácsonyi díszeket barkácsművészettel, például házi készítésű díszekkel, papír hópelyhekkel és ünnepi témájú művészeti alkotásokkal.

 • Adventi naptár: A hagyományos vagy modern adventi naptárat építsen be a dekorációba, hogy visszaszámolja a karácsonyig hátralévő napokat.

Ne feledje, hogy a sikeres karácsonyi dekoráció kulcsa az, hogy a személyes stílusát és preferenciáit beleadja. Akár a klasszikus, rusztikus, modern vagy szeszélyes megjelenést kedveli, a cél az, hogy ünnepi környezetet teremtsen, amely örömet és ünnepi hangulatot hoz otthonába.

Az ünnepi hangulat megteremtéséhez más Karácsonyi dekoráció cikkeket is vásárolhat, például karácsonyi edényeket és karácsonyi textíliákat.