WÜSTHOF Classic Ikon creme

összesen 9 termék
Steak kés CLASSIC IKON 12 cm, cream, Wüsthof
48 030 Ft
WU40960
Szakácskés CLASSIC IKON CREME 20 cm, Wüsthof
69 540 Ft
WU4596020
Csontozó kés CLASSIC IKON CREME 14 cm, Wüsthof
65 040 Ft
WU46160
Kenyérvágókés CLASSIC IKON 20 cm, krémszínű, Wüsthof WU4166020
Santoku kés CLASSIC IKON CREME 17 cm, Wüsthof
81 730 Ft
WU41760
Univerzális kés 16 cm, krém színű, Wüsthof
48 870 Ft
WU4506016
Faragókés CLASSIC IKON 20 cm, krém színű, Wüsthof WU4506020
Szakácskés CLASSIC IKON 16 cm, krém, Wüsthof
75 960 Ft
WU4596016
Csiszolókés CLASSIC IKON 9 cm, krémszínű, Wüsthof WU4086009

A Wüsthof CLASSIC IKON CREME termékkollekció újradefiniálja a konyhai evőeszközök eleganciáját. Ez a kollekció a kések és kiegészítők lenyűgöző választékát mutatja be, amelyek zökkenőmentesen ötvözik a precíziós mérnöki munkát az időtlen, krémfehér dizájnnal, így az otthoni szakácsok és a profik számára egyaránt a legjobb választás.

A CLASSIC IKON CREME kollekció lényege a kivételes pengék, amelyeket aprólékosan kidolgozott, magas széntartalmú rozsdamentes acélból készítenek. Ezek a pengék rendkívüli élességükről és ellenálló képességükről híresek, ami biztosítja, hogy még hosszas használat után is megőrzik borotvaéles élüket.

Ami igazán megkülönbözteti a CLASSIC IKON CREME kollekciót, az a markolat, amely nemcsak kényelmes a kézben, hanem vizuálisan is feltűnő. A krémfehér színű markolat kecses és ergonomikus kontúrral rendelkezik, amely természetesen illeszkedik a kézbe, és kiváló egyensúlyt és kontrollt biztosít a szeletelési, kockázási és aprítási feladatok során.

A CLASSIC IKON CREME kollekcióban a késtípusok széles választékát fedezheti fel, amelyek mindegyike úgy lett kialakítva, hogy különleges konyhai feladatokban jeleskedjen. A sokoldalú séfkésektől a precíz hámozókésekig ezek a kések precízen és stílusosan szolgálják ki a főzési igényeket.

A kollekció emellett olyan késkészleteket kínál, amelyekhez egy elegáns tárolóblokk is tartozik, így a kések rendezettek és könnyen hozzáférhetőek maradnak, miközben fokozzák konyhája esztétikáját.

A Wüsthofra jellemző módon a CLASSIC IKON CREME késeket úgy tervezték, hogy a mindennapi használat viszontagságait is elviseljék, így biztosítva, hogy teljesítményük és élettartamuk hosszú távon is megmaradjon.

Azok számára, akik a funkcionalitásban és szépségben egyaránt kiválóságot keresnek, a Wüsthof CLASSIC IKON CREME kollekció a tökéletes választás. Emelje fel konyhai készségeit és konyhai dekorációját ezekkel a finoman megmunkált késekkel.

Összefoglalva, a Wüsthof CLASSIC IKON CREME termékkollekció a precíz kézműves munkát időtálló krémfehér dizájnnal ötvözi, hogy rendkívüli konyhai élményt nyújtson. Kivételesen éles pengéikkel, ergonomikus markolatukkal és tartósságukkal ezek a kések a Wüsthof minőség iránti megingathatatlan elkötelezettségét példázzák. Fedezze fel a CLASSIC IKON CREME kollekciót még ma, és hozzon eleganciát és teljesítményt a konyhai erőfeszítéseihez.