WMF Fächer

összesen 2 termék
Evőeszköz készlet FÄCHER WMF 66 db
419 990 Ft –16 %
352 500 Ft
WM1224006341
Evőeszköz készlet FÄCHER WMF 30 db
Outlet
208 440 Ft –25 %
156 300 Ft
WM1224916340

Emelje az étkezési élményt a WMF Fächer kollekcióval, amely a klasszikus, barokk és art deco stílusokat ötvözi, hogy lenyűgöző evőeszközöket hozzon létre, amelyek biztosan lenyűgözik. A Fächer minta az időtlen elegancia megtestesítője, története pedig csaknem egy évszázadra nyúlik vissza, amikor is eredetileg hagyományos ezüstből készült.

A modern időkben a Fächer evőeszközök diadalmasan térnek vissza az exkluzív Cromargan protect® kivitelben, amely nemcsak a klasszikus bájt őrzi meg, hanem a karcolásokkal és a mindennapi használat során fellépő kopással szemben is kivételes ellenállást biztosít. A Fächer evőeszközök így minimális karbantartás mellett is tökéletes állapotban maradnak.

A WMF Fächer kollekció minden egyes darabja szakértő precizitással és gondossággal készül. Az asztali kanál ergonomikus kialakítása például kényelmes fogást biztosít, amely minden kézbe tökéletesen illeszkedik. Ez a kézművesség és a know-how bizonyítéka, amely a WMF-et híressé tette az evőeszközök világában.

Hogy még kényelmesebbé tegye az életét, a Fächer evőeszközök mosogatógépben moshatók, így az étkezések után gyorsan és egyszerűen tisztíthatók. Mondjon búcsút a kézi mosogatásnak, és köszöntse, hogy több ideje marad az étkezésre.

Fektessen be még ma a WMF Fächer kollekcióba, és varázsoljon időtlen eleganciát az étkezőasztalára. Tapasztalja meg a WMF Fächer evőeszközök szépségét, tartósságát és könnyű használhatóságát. Fedezze fel online áruházunkat, és fedezze fel, hogyan fokozhatja étkezési pillanatait.