WMF Barista

összesen 8 termék
Mézesüveg BARISTA, WMF
15 890 Ft –19 %
Mézesüveg BARISTA, WMF
Raktáron (63 db)
12 850 Ft
WM0636646040
Latte macchiato pohár BARISTA, 2 db szett, duplafalú, WMF WM951722040
Kávés bögre BARISTA, 2 db szett, fehér, WMF
10 490 Ft –11 %
9 240 Ft
WM695959440
Tejszín és cukortartó készlet BARISTA, fehér, WMF WM695899440
Cukortartó BARISTA, WMF
Cukortartó BARISTA, WMF
Raktáron (12 db)
11 380 Ft
WM0636616040

A WMF Barista kollekcióban a kávé szerelmesei megtalálják a stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációját. Ez a kivételes kollekció gondoskodik minden csésze kávéról, és olyan stílusos és élvezetes élménnyé varázsolja, amelyet nem akarsz kihagyni.

A WMF Barista kollekció elegáns csészék és poharak széles választékát kínálja, amelyek mindegyike átgondoltan úgy lett megtervezve, hogy fokozza a kávé élvezetét. Akár a karcsú, enyhén szélesített peremű csészéket kedveli, hogy az utolsó csepp krémes habot is kiélvezhesse, akár az átgondolt ergonómiát a kényelmes fogás érdekében, ez a kollekció mindenre kiterjed.

A Barista kollekciót a prémium minőségű anyagok használata különbözteti meg, amelyek garantálják a teljes ízsemlegességet. Számíthatsz rá, hogy a kávé íze olyan gazdag és tiszta lesz, amilyennek lennie kell, anélkül, hogy a csésze anyagai megzavarnák.

A WMF Barista kollekció lenyűgöző stílusa egy csipetnyi kifinomultságot kölcsönöz a kávészünetének. A csillogó ezüsttel, a gyönyörű kerámiával és a kiváló minőségű üveggel ezek a csészék és poharak nemcsak funkcionálisak, hanem megkülönböztető darabok is, amelyek feldobják a kávéfogyasztás élményét.

Akár a kávé szerelmese vagy, akár csak a mindennapi kávézást kedveled, a WMF Barista kollekció számos lehetőséget kínál az ízlésednek és stílusodnak megfelelően. Az eszpresszó szerelmeseitől a tejeskávét kedvelőkig megtalálhatja a tökéletes kávés edényt.

Fektessen be még ma a Barista kollekcióba, és emelje a kávészünetet a következő szintre. Tapasztalja meg a stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációját, amelyet a WMF Barista kínál a kávézás pillanataihoz. Fedezze fel webáruházunkat, és fedezze fel, hogyan fokozhatja kávéélményét.