Viognier kristály borospoharak, Chardonnay, O-Riedel

Kód: RD041405
Márka: Riedel
9 930 Ft
Raktáron (>5 db)

A Maxaimilian Riedel (11. generáció) bemutatja első pohársorozatát - az "O" sorozatot. A Riedel termékek ismerői meglepődve tapasztalják majd, hogy ebből az új pohársorozatból hiányzik valami - nincs száruk és talpuk.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A gyártó a következő borokhoz ajánlja:

  • Albarino, Aligoté, Bouvier, Burgundy, Cahors, Chablis, Chenin Blanc
  • Condrieu, Cortese, Coulée de Serrant, Fendant, Fumé Blanc
  • Furmint, Grauvernatsch, Graves blanc, Gutedel, Hermitage, Kerner
  • Madiran, Marsanne, Melon de Bourgogne, Monbazillac, Montagny
  • Muscadet, Müller Thurgau, Mukateller, Neuburger, Palomino
  • Pinot, Recioto di Soave, St. Joseph, Sauternes, Sauvignon blanc
  • Sauvignon Sémillon, Sémillon, Soave, Spätrot-Rotgipfler, Sylvaner
  • Trebbiano, Trockenbeerenauslese, Vernatsch, Vin de Savoie, Viognier

Maximilian J. Riedel, aki a Riedel társaság 11. generációjának elöljárója, tervezte az „O“ kristályüveg szériát, ami egyben az első saját sorozata is. A Riedel kristály szakértőinek nagy meglepetést okozott ez az új sorozat, ugyanis a poharaknak se száruk, se talpuk nincsen.

Mit is rejt valójában az „O-Riedel“ sorozat? Innovatív, mindennapos használatra szánt borospoharakat, amelyek bármilyen italhoz és bármilyen alkalomhoz illenek. Modern, ötletes dizájn jellemzi őket és kifejezetten kényelmes a kezünkben tartani őket.

Alakjuk megegyezik a Vinum sorozat kelyheinek formájával, amelyek már nem egyszer bizonyítottak a borkedvelő közösségnek. Maximilian Riedel anélkül alkotott valami merőben újat és mást, hogy megtagadta volna gyökereit. „A borfogyasztásból származó élmény a Riedel számára továbbra is elsőszámú prioritás, ennek ellenére ezeknek a poharaknak a különlegessége az, hogy bármilyen jellegű italhoz passzolnak”.

Nagyjából 30 évvel ezelőtt, Claus Riedel - a társaság 9. generációjának képviselője - felbolygatta a borospoharak világát, amikor is nagyobb jelentőséget társított a pohár funkcionalitásának, mint dizájnjának. Unokája, Maximilian Riedel – a társaság 11. generációjának képviselője – pedig elérkezettnek látta az időt arra, hogy a társaság mindennapi használatra tervezett kristálypoharakat is gyártson, amelyeket bármilyen megkötések nélkül használhatnak a fogyasztók. Ezek a kristálypoharak elférnek a mosogatógépben, ideálisak mini bárba és kisebb méretű konyhákba, valamint piknikezéshez is használhatóak. Többé nem kell a vékony és hosszú szárak törékenységén aggódni!

Az „O“ sorozat természetesen nem tud és nem is akar a klasszikus Riedel sorozatok helyébe lépni. Sokkal inkább egy ötletes dizájnnal rendelkező sorozatról van szó, amely egyszerű, praktikus és mindennapos használatra való.

Az „O” sorozat kristálypoharai különböző borfajtákhoz kaphatóak, például: Cabernet Merlot, Pinot / Nebbiolo, Syrah / Shiraz, Chardonnay, Viognier / Chardonnay, Rizling / Sauvignon.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borospoharak
Garancia: 2 év
Súly: 0.24 kg
Anyag: Üveg
Terméktípus: Poharak
Sorozat: Riedel O
Margin: E
K překladu: CZ AUTO

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: