Vágódeszka L 40 x 25, fa, Miyabi

Kód: MB34535300
Márka: MIYABI
61 070 Ft –11 %
Vágódeszka L 40 x 25, fa, Miyabi
61 070 Ft –11 % 54 040 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

AMIYABI vágódeszkák nélkülözhetetlenek a késsel való munka során. A japán prémiumkésgyártó pontosan úgy tervezte meg a vágódeszkákat, hogy a MIYABI késekben rejlő lehetőségeket maximálisan ki lehessen használni. A Hinoki fa vágódeszkák egy darab fábólkészülnek, így gyártásuk során nem használtak ragasztót. A vágódeszka mindkét oldala használható vágásra: gyümölcsök és zöldségek, húsok, halak vagy sütemények vágására. A gondosan kiválasztott anyag megvédi a japán kések finom élét, és hosszabb ideig éles marad a kés.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A MIYABI vágódeszkák nélkülözhetetlen segédeszközök a konyhai munkálatok során, főleg, ha olyan éles késekkel dolgozik, mint a japán MIYABI kések, amelyek használatához lettek tervezve. Egy darab fából vannak megmunkálva, tehát gyártásuk során semmilyen ragasztóanyag nem került felhasználásra. Kétoldalasak, vagyis egyik oldaluk használható például gyümölcsökhöz és zöldségekhez, míg a másik húsokhoz, halakhoz, stb. Gondosan megválasztott alapanyagból, japán Hinoki fából készülnek, amely kíméletes a MIYABI kések jellegzetesen finom élű pengéjéhez.

A Hinoki ciprus egy könnyű, de kemény fa, mely nehezen bomlik és ellenálóbb a sóval és a nedves, savas környezettel szemben. Természeténél fogva antibakteriális és tartós anyag.

Használat után meleg vízben egy kis tisztítószerrel, kézzel lehet elmosni. Viszont a hosszútávú használat érdekében előnyösebb nem áztatni, elég csak nedves törlőkendővel megtisztítani, majd függőleges pozícióban hagyni megszáradni vagy szárazra törölni.


Célszerű a vágódeszkát időnként hidegen sajtolt olívaolajjal bekenni. Egyrészt ez ápolóan hat a fára, másrészt megvédi nedvességtől és segít megőrizni a természetes színét és szerkezetét.
  • Méretes japán vágódeszka Hinoki fából.
  • Kétoladalas - sima és barázdált.
  • Könnyű, egyben rendkívül kemény.
  • Strapabíró, antibakteriális és tartós.
  • Kíméletes a pengéhez és megőrzi az élességét.
  • Kerülje az áztatást és ne használja extrém hőmérsékleti viszonyok között!
  • Minden használat után el kell mosni és meg kell szárítani!
  • Több méretben is kapható.

A MIYABI társaság munkáját és filozófiáját a japán kultúra szépségei és hagyományai, valamint a japánok szigorú precizitása jellemzi. A társaság a hírhedt Seki városából származik, mely már a 14. század óta a japán késgyártó mesterek központja. A japán MIYABI társaság a német minőség zászlóvivőjének, a ZWILLING J. A. HENKELS társaságnak a leányvállalata, késeiből a klasszikus japán kések varázsa, a mesterek precíz munkája és az évszázadokon keresztül tökéletesített, művészetre emelt mesterség szeretete és tisztelete sugárzik.

A kard- és a késgyártás a felkelő nap országában több évszázados, gazdag és dicső múltra tekint vissza. Elég csak a szamurájkardokra gondolnunk, melyek páratlan eleganciáját, élességét, szépségét és technikai tökéletességét szinte vallásos áhítat lengi körül. A MIYABI kések ezen ősi hagyományok örökösei és követői. Precíz kidolgozású, lélegzetelállító élük szinte sebészeti pontossággal szeli át a húsokat, gyümölcsöket és zöldségeket, megtartva az eredeti formát és struktúrát. Ezekkel a késekkel Ön is olyan tökéletes ételeket alkothat, mint az igényességükről elhíresült japán szakácsmesterek.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Vágódeszkák
Jótállás: 2 év
Súly: 1.57 kg
Szín: Barna
Anyag: Fa
Terméktípus: Vágódeszka
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A hagyományos japán késkészítők kombinálják a precíz kézművességet a német ZWILLING J.A. HENKELS cég bevált gyártási gyakorlatával és szabványaival. Ennek az együttműködésnek az eredménye gyönyörű. luxus, és rendkívül éles kések, amelyek a japán kélskészítők hagyományára építenek. 104382