Kétoldalas manikűreszköz TWINOX, Zwilling

Kód: ZW88345101
Márka: ZWILLING
8 530 Ft
Raktáron (4 db)

A TWINOX® kétoldalas manikűrszerszám egy praktikus manikűrös segítő. Körömágybőr-tolóként és körömtisztítóként működik. Az egyik oldalon enyhén lekerekített háromszög alakú hegye van, csiszolt élekkel, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket és az elhalt bőrt a köröm széle alól. A másik oldalt tolószerként használjuk a körömágy területén a megpuhult körömágybőr megnyomásához. A toló használata előtt javasoljuk, hogy a körmöket és a környező területet áztassa be langyos vízzel és olajjal vagy szappanemulzióval. A körömágybőrt (körömhéj) ezután óvatosan visszanyomhatja az ágyhoz.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A TWINOX®kétoldalas manikűreszköz praktikus segítőtárs a kézápolásnál. Bőrfeltolóként és körömtisztítóként is használható. Az egyik oldalról háromszög alakú, enyhén lekerekített fényezett éllel rendelkezik a szennyeződések és az elhalt körömbőr eltávolításához a köröm széle alól. A másik oldal pusherként szolgál a körömágy lágy bőrének feltolásához. Használata előtt javasolt az ujjvégeket olajos vagy szappanos langyos vízben áztatni. Ezt követően a kutikula (körömbőr) óvatosan visszatolható a körömágyba.

A német ZWILLING J. A. Henckels társaság kiváló minőségű TWINOX® sorozata mesteri és hozzáértő munka eredménye. A sorozat termékei a lehető legjobb minőségű rozsdamentes acélból készülnek, ráadásul olyan helységekben, illetve országokban is használhatók, ahol magas a páratartalom. Matt felületük van, mely rendkívül finom tapintású, formatervezésük szemet gyönyörködtető és praktikus.

A TWINOX® sorozat termékpalettája szerfelett sokrétű: bőrvágó ollókat, körömcsipeszeket, fodrászollókat, különböző típusú szemöldökcsipeszeket, illetve manikűreszközöket foglal magába. A TWINOX® a lehető legjobb kézápolási segédeszközök sorozata. Ezért sem meglepő, hogy a ZWILLING márka világszerte a színvonal és a minőség szinonimája.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Manikűr eszközök
Jótállás: 2 év
Súly: 0.1 kg
Terméktípus: Beauty kellékek
Sorozat: ZWILLING TWINOX®
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: