Körömcsipesz TWIN BOX 8,5 cm, Zwilling

Kód: ZW42401000
Márka: ZWILLING
15 600 Ft
Raktáron (1 db)

A TWIN® Box körömvágó olló nagyon erős, könnyen használható, alkalmas manikűrhöz és pedikűrhöz. A vágott körmök "tárolására" szolgáló helynek köszönhetően egyedülállóan alkalmas utazáshoz. A fogó kicsi, a táskájában, nadrágzsebében vagy a kulcstartóján hordhatja. Precíz, enyhén lekerekített pengéjük karos működtetésű, tökéletes, tiszta vágást biztosít. S körömcsipesz ajánlott, hogy vágja le körülbelül 1 mm-re a fehér köröm elejétől, majd tisztítsa meg egy körömreszelővel.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A TWIN® Box körömcsipesz egy rendkívül erős, könnyen használható, manikűrre és pedikűrre egyaránt használható eszköz. Különlegessége a levágott körmök felfogására szolgáló "tároló", mely kiváltképp praktikus. Ez a kisméretű körömcsipesz kézitáskában és nadrágzsebben is hordható, vagy akár kulcstartóra akasztható. Enyhén ívelt éle tökéletesen pontosan és egyenletesen vág. A köröm szabad szélétől számítva min. 1 mm-re szabad csak vágni, hogy a körömlemez ne sérüljön. A körömcsipesz használata után javasolt sima körömreszelővel kisimítani a köröm széleit.

A TWIN® Box körömcsipesz jellemzői:

  • Utazáshoz ideális, kis helyen is elfér.
  • Matt rozsdamentes acélból és szintetikus anyagból készül.
  • Hosszú élettartam jellemzi.
  • A ZWILLING márka logójával
  • A levágott körmök felfogására szolgáló tárolórésszel rendelkezik.

A német ZWILLING J. A. Henckels társaság kiváló minőségű TWINOX® sorozata mesteri és hozzáértő munka eredménye. A sorozat termékei a lehető legjobb minőségű rozsdamentes acélból készülnek, ráadásul olyan helységekben, illetve országokban is használhatók, ahol magas a páratartalom. Matt felületük van, mely rendkívül finom tapintású, formatervezésük szemet gyönyörködtető és praktikus.

A TWINOX® sorozat termékpalettája szerfelett sokrétű: bőrvágó ollókat, körömcsipeszeket, fodrászollókat, különböző típusú szemöldökcsipeszeket, illetve manikűreszközöket foglal magába. A TWINOX® a lehető legjobb kézápolási segédeszközök sorozata. Ezért sem meglepő, hogy a ZWILLING márka világszerte a színvonal és a minőség szinonimája.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Manikűr eszközök
Jótállás: 2 év
Súly: 0.1 kg
Terméktípus: Beauty kellékek
Sorozat: ZWILLING TWINOX®
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: