Trend univerzális fűszerőrlő, fekete

Kód: WM0647906630
13 990 Ft
Raktáron (1 db)

WMF univerzális fűszerdaráló fekete Trend könnyen ápolható üveg és műanyag testtel. A fűszerek és fűszernövények íze frissen őrölve bontakozik ki a legjobban, mivel az illóolajok az őrlés során szabadulnak fel. A WMF Trend fűszerdarálóval minden egyszerű és megbízható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

WMF Trend univerzális fűszerdaráló könnyen karbantartható műanyagból és üvegből készült testtel. A fűszerek íze a legjobban akkor bontakozik ki, ha frissen őröljük, mivel őrlés közben illóolajak szabadulnak fel. A WMF Trend fűszerdarálóval minden könnyen és megbízhatóan elvégezhető.

Az eredeti kerámia őrlőszerkezet az acélnál is keményebb, só és borsszemek mellett szárított fűszernövények és fűszerek őrlésére is alkalmas. Az aromavédő kupak szorosan rázár a peremre és így védi az őrlőmechanizmust. Ha lezárt kupakkal őröl, a fűszer megőrzi eredeti aromáját. A belső állítókerék lehetővé teszi az őrlési finomság folyamatos állítását. Tíz év garancia a kerámia őrlőmechanizmusra.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Darálók
Garancia: 2 év
Súly: 0.27 kg
Sorozat: WMF Trend
Daráló típusa: Botmixer
K překladu: CZ AUTO
Margin: E
Szín: Fekete
Terméktípus: Daráló

WMF - egészséges főzés prémium minőségű edényekkel

WMF - prémium német design

WMF - prémium német minőség az Ön konyhájába

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428

 

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés