Tojás szeletelők

összesen 4 termék
Tojásszeletelő, WMF
13 790 Ft –25 %
Tojásszeletelő, WMF
Raktáron (1 db)
10 330 Ft
WM0634306040
Héjvágó lágytojáshoz, WMF
4 640 Ft –20 %
3 710 Ft
WM1882556030
Tojásszeletelő INGENIO K2073514, Tefal
6 050 Ft –7 %
5 600 Ft
TEFK2073514
Tojásleválasztó GOOD GRIPS 8 cm, fehér, műanyag, OXO OXO1147780

Tojásszeletelők - egyenletesen és tökéletesen szeletelt tojás

Mi az a tojásvágó/szeletelő?

A tojásszeletelő egy olyan konyhai eszköz, amelyet hámozott, keményre főtt tojások gyors és egyenletes szeletelésére használnak. Általában egy műanyagból, rozsdamentes acélból vagy fémből készült keretből áll, amely több drótlapátot tartalmaz, amelyeket általában a tojáshoz nyomnak. A gyors, tökéletes és kéz nélküli tojásfőzéshez nézze meg a WMFelektromos tojásfőzők egyikét, majd szeletelje fel a tökéletesen főtt tojást egy tojásszeletelő segítségével!

Milyen fő előnyei vannak a tojásszeletelőgép birtoklásának?

A tojásszeletelőgép használatának egyik legfontosabb előnye az időmegtakarítás. Lényegesen gyorsabb, mint késsel gyorsan és könnyedén, mindössze néhány másodperc alatt átvágni egy keményre főtt tojást. Ha sietsz, vagy sok tojásételt kell elkészítened, akkor ez az eszköz nagyon hasznos lesz.

A tojásszeletelő használata azt is biztosítja, hogy a szeletek egyformák legyenek, ami egy csodálatos előny. Ez kulcsfontosságú az olyan recepteknél, mint a tojássaláta és a szendvicsek, különösen akkor, ha tojást kínál a vendégeknek. A tojásvágó biztosítja, hogy minden darab egyforma méretű legyen, ami remekül mutat a tányéron.

A tojásszeletelőgépek működése is hihetetlenül egyszerű és könnyen tisztítható. Bárki használhatja őket, mert biztonságosak, egyszerűen használhatók, és nem igényelnek különleges ismereteket vagy készségeket.

Mit vághatsz még tojásszeletelővel?

A tojásszeletelő fő célja a főtt tojás szeletekre vágása. Ennek a konyhai készüléknek azonban van néhány más alkalmazási területe is.

A tojás mellett az olyan puha élelmiszerek, mint a gomba, az eper, a kivi és az avokádó is szeletelhető tojásszeletelővel. Győződjön meg róla, hogy az étel pontosan illeszkedik a tojókamrába.

Az áfonya, a málna és a cseresznyeparadicsom szintén olyan gyümölcsök és zöldségek, amelyeket tojásszeletelővel lehet pürésíteni. Egyszerűen helyezze be a terméket a szeletelőbe, és nyomja le a drótot, hogy felszeletelje az ételt.

Ha vannak olyan alkalmak, amikor a tojást inkább egészben szeretné tálalni, mint apróra vágva, akkor érdemes megnéznie a tojásállványok gyűjteményét az elegánsan tálalt reggelihez.

A Kulina weboldalon kiváló minőségű tojásszeletelőgépek választékát kínáljuk Önnek olyan ismert gyártóktól, mint a következők WMF.