Téglalap alakú kalácssütő, 15 x 36 cm, vörös/burgundy

Kód: EH346034
10 690 Ft
Raktáron (3 db)

Próbáljon ki szokatlan formákat a sütéshez. A négyzet alakú tortaforma különböző típusú sütemények elkészítésére alkalmas. Kiváló minőségű kerámiából készült, amely egyenletesen vezeti a hőt. A forma ezért olyan ételek tálalására is alkalmas, amelyek sokáig melegen maradnak. Az alj és a fal közötti lekerekített átmenet ideális a maradék nélküli tálaláshoz.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Próbáljon ki szokatlan formákat a sütéshez! Ez a téglalap alakú kalácsforma különféle édes és sós tésztához egyaránt használható. Elsőosztályú kerámiából készül, amely kiváló hővezető tulajdonságokkal rendelkezik. Praktikus tulajdonságának köszönhetően nem csak sütéshez, de különféle ételek tálalásához is használható, hiszen az ételeket sokáig melegen tartja. Az edényfal és az edényalj közötti lekerekített átmenetnek köszönhetően könnyedén kiemelhetjük a kalácsot és az ételt a formából.

Téglalap alakú kalácssütő forma:

  • Kiváló minőségű kerámiából készül, kézimunka.
  • Méretei: hossza 36 cm, szélessége 15 cm, űrtartalma 1,6 l
  • Strapabíró, karcálló és mérsékeltem ütésálló.
  • Mosogatógépben tisztítható.
  • Maximálisan edzett és ellenálló a hősokkal szemben.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Sütőformák
Garancia: 2 év
Sorozat: Emile Henry Burgundy
Méret: 36 cm
Szín: Piros
Terméktípus: Sütőforma

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Az Emile Henry egy hagyományos francia márka, amely egyedi és minőségi kerámia gyártásával foglalkozik. Termékei a burgundi régióból a gall kakas országán kívül is elterjedtek a konyhában, s ma a modern technológia és hagyományos megközélítés ideális kombinációjaként ismertek. 104925